Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικές - Περιφερειακές εκλογές | Οι σημερινές ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων στην Αρκαδία (25/4/2019)

Δημοτικές - Περιφερειακές εκλογές | Οι σημερινές ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων στην Αρκαδία (25/4/2019)

Για σήμερα, ανακοινώθηκαν οι εξής υποψηφιότητες στην Αρκαδία, για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαίου. 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ" - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ58462933 1290056517799187 4606999861215100928 nΣτις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, τον Μάιο του 2019, υποψήφια Δημοτική μας Σύμβουλος, στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, θα είναι μια ακόμα νέα γυναίκα, η Αγγελική (Γκέλυ) Σωτηροπούλου.
Η Γκέλυ γεννήθηκε στην Τρίπολη.
Γονείς της είναι ο Ιωάννης Σωτηρόπουλος ο οποίος διατηρεί Τεχνική Εταιρεία (Λατομείο Αδρανών Υλικών-Βιομηχανία Ασφαλτομιγμάτων) και η Άννα Σωτηροπούλου ιδιοκτήτρια της επιχείρησης γυναικείων ενδυμάτων και υποδημάτων ΑΝΝΕΤΤΕ.
Φοίτησε στα σχολεία Α΄ βμιας και Β΄ βμιας Εκπαίδευσης (1ο Γυμνάσιο- Λύκειο και Πολυκλαδικό) της Τρίπολης.
Είναι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Δ.Ε. και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας ενώ ασχολείται και με την οικογενειακή επιχείρηση.
Μιλάει Αγγλικά και είναι γνώστρια της Γαλλικής Γλώσσας ενώ κατέχει δίπλωμα πιστοποίησης γνώσεων Η/Υ. 
Γκέλυ, σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου να συμπαραταχθείς μαζί μας στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, κυρίως, για τους νέους ανθρώπους που επέλεξαν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας.
Καλή επιτυχία!!!

------------------------------------------------------

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ" ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΟΥΜΗ

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο,ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν...θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα,Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς,Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον...Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια,την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων...καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την "Τρίπολη αύριο"... Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας. 
Εμείς μπορούμε! 
papatheofanis
Είμαι ο Γεώργιος Παπαθεοφάνης του Αντωνίου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη Αρκαδίας. Είμαι έγγαμος. 
Είμαι υπάλληλος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης και παράλληλα ασχολούμαι επαγγελματικά και στον ιδιωτικό τομέα. 
Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης. Η αγάπη μου για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, ήταν αυτή που με οδήγησε στο να ασχοληθώ με τα κοινά ως υποψήφιος με την παράταξη του κ. Τζιούμη, "Τρίπολη Αύριο". 

nteikaΕίμαι η Ελένη Ντελίκα , έχω γεννηθεί το 1981 και είμαι από τα Πηγαδάκια Αρκαδίας. 
Τελείωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Τρίπολη. Εργάζομαι εκ τοτε ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. 
Έχω διατελέσει γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγαδακίων 
Είμαι παντρεμένη και έχω δύο μικρά παιδιά. 

tsibouis
Είμαι ο Γιάννης Τσιμπουξής, μέλος πολυτεκνικής οικογένειας, γεννήθηκα στα Τρόπαια Αρκαδίας το 1972. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Τροπαίων και ακολούθως εργασθηκα για πολλά χρόνια στην Ιntracom. 
Τα τελευταία χρόνια ζω στην Τρίπολη και εργάζομαι στην Α-Β Βασιλόπουλος. 
Διετέλεσα γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροπαίων. 
Είμαι παντρεμένος κι έχω δύο παιδιά. 

---------------------------------------------------

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ" - ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ

57738879 2430775390266068 3055918988300124160 n

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Μπάμπη Σταμάτη με τον συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα"!

Ονομάζομαι Μπάμπης Σταμάτης, είμαι 63 ετών και μένω μόνιμα στο Λεβίδι. Είμαι παντρεμένος με την Παντολέων Παρασκευή και έχουμε έναν γιο και μία κόρη.

Έχω ασχοληθεί ξανά με την τοπική Αυτοδιοίκηση ως αιρετός για πολλά χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Δήμο Λεβιδίου. Συντάσσομαι στο πλευρό του Νίκου Τσιαμούλου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική ενότητα Λεβιδίου για άλλη μια φορά, γιατί πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει για να πάει τον τόπο μου και τα χωριά του μπροστά όπως τους αξίζουν. Νέα πρόσωπα και νέα δεδομένα σε συνδυασμό με την εμπειρία θα δώσουν στο Δήμο Τρίπολης μια άλλη πνοή, θα τον φτάσουν στο ψηλότερο βάθρο, εκεί που πρέπει να είναι. 

---------------------------------------------------------------------------

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΣΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ"

ntanos« Συμφωνία Τιμής»  ανάμεσα σε Δημήτρη Βόσνο και Νίκο Ντάνο..Για την Τρίπολη                


         Με την απλή αναλογική και το νέο σύστημα διοίκησης των συλλογικών οργάνων , σήμερα δημιουργούνται νέες προϋποθέσεις για την συμμετοχή των πολιτών, αλλά και για την ευρύτερη λειτουργία των δήμων κυρίως  σε σχέση με την λήψη αποφάσεων . 

        Με σχηματοποιημένες τις βασικές μας αξίες , αρχές και θέσεις , αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον,είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια « Συμφωνία  Τιμής και αξιοπρέπειας» με τους συμπολίτες μας που θα εξασφαλίζει  τη διαφορετική άποψη , τη συλλογικότητα και την ηθική στην λειτουργία μας.

       Για να δρομολογήσουμε όλα εκείνα που θα κάνουν την Τρίπολη μια πόλη με τους δημότες της ,πρωταγωνιστές και όχι θεατές .

      Ελπίζουμε, όλοι να βρεθούν στην σωστή πλευρά και ν’ αποκατασταθεί η τόσο πληγωμένη υπόθεση συμμετοχής στους  δημοκρατικούς θεσμούς.

Γιατί και θέλουμε και μπορούμε…

«Για την Τρίπολη» 


Βιογραφικό 

       Ο Νίκος Ντάνος του Ευσταθίου και της Ευαγγελίας γεννήθηκε στο Αθήναιον της  Αρκαδίας το 1962 .Κατάγεται από αγροτική οικογένεια και αποφοίτησε από το δεύτερο Γυμνάσιο Τρίπολης.Στη συνέχεια, ως παιδί της εσωτερικής μετανάστευσης αποφοίτησε από το Λύκειο  Πειραιά  (Δημοτικό θέατρο ) και παράλληλα φοίτησε στη  Μέση Τεχνική σχολή μηχανολόγων / Ο.Α.Ε.Δ (Δραπετσώνα).Είναι παντρεμένος με την Καίτη Κονόμη-Ντάνου.Έως και σήμερα εργάζεται ως μηχανοδηγός  στον ΟΣΕ – ΤΡΕΝΟΣΕ.  Αρκετά νωρίς,από το 1986 ασχολήθηκε με τα κοινά  ως υποψήφιος  στην κοινότητα Αθήναιου .Το 1990 -1991 διέτελεσε Πρόεδρος του Συλλόγου απανταχού Αθηναιατών  και από το 2003 έως και  το 2009 εξελέγη μέλος του Δ. Σ μηχανοδηγών Π. Ε.Π. Ε. σε πανελλαδικό επίπεδο.Από το 2007- 2010 υπήρξε  Γενικός  Γραμματέας  στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ε.Κ.Π).Το 2004 και το 2013 συμμετείχε ως εκλεγμένος σύνεδρος στα συνέδρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών  (Π.Ο.Σ).Το 2007,το 2010 και το 2013 συμμετείχε,επίσης, ως εκλεγμένος στα συνέδρια του Εργατικού Κέντρου Πειραιά (Ε. Κ .Π ).Το 2018 εκλέγεται εκ νέου ως σύνεδρος  για το συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών  (Π.Ο.Σ)  έως και σήμερα.

Καλή επιτυχία Νίκο.

-------------------------------------------

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

58380844 2622571784423681 3132301365297020928 n

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...