Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Προχωρούν τα έργα στην είσοδο της Τρίπολης από την οδό "Σπάρτης"

Τρίπολη | Προχωρούν τα έργα στην είσοδο της Τρίπολης από την οδό "Σπάρτης"

Ένα εκατομμύριο ευρώ διαθέτει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την βελτίωση και συντήρηση των τεσσάρων εισόδων της Τρίπολης.

Τα έργα έχουν ξεκινήσει από την οδό Σπάρτης και θα συνεχιστούν και στις άλλες εισόδους της Αρκαδικής Πρωτεύουσας, μετά από προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Τρίπολης.

Η Περιφέρεια δεν περιορίζεται μόνο σε έργα που αφορούν αποκλειστικά και στενά τις αρμοδιότητές της, αλλά συνεργάζεται με τους Δήμους και όπου μπορεί βοηθά προς όφελος των πολιτών.

Το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα και εκτός από την ασφαλτόστρωση θα τοποθετηθούν ενημερωτικές πινακίδες και θα γίνουν και οι απαραίτητες διαγραμμίσεις. Έργο που βοηθά τόσο στην ασφαλή διέλευση των οδηγών, αφού οι δρόμοι δεν ήταν σε καλή κατάσταση, όσο και στην εμφάνιση των εισόδων που αποτελούν την πρώτη εικόνα των επισκεπτών κατά τον ερχομό τους στην πόλη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση https://www.facebook.com/AntiperifereiarxisArkadias/

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΩΝ 5 ΝΟΜΩΝ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΗΛΙΑΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΥΠΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...