Menu
RSS
Παρασκευή, 15/11/2019
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Παναγιώτης Σπ. Παπαχρόνης - Η ζωή και η πορεία του προς την τοπική αυτοδιοίκηση.

Παναγιώτης Σπ. Παπαχρόνης - Η ζωή και η πορεία του προς την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στο παρελθόν, μας έχει απασχολήσει πολλές φορές με τις παρεμβάσεις του, τις δηλώσεις του για το έργο του Δήμου Τρίπολης, αλλά και με την προσωπική του ζωή. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Παναγιώτη Σπ. Παπαχρόνη, καθώς το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του.

Το "Καλημέρα Αρκαδία" σας παρουσιάζει σήμερα το βιογραφικό του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Τρίπολης, Παναγιώτη Σπ. Παπαχρόνη. Ενός νέου ανθρώπου, που μετρά ήδη τέσσερα και πλέον έτη στην τοπική αυτοδιοίκηση, και ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Τα συμπεράσματα

δικά σας...

«...αρχή άνδρα δείκνυσι» [ Βίας ο Πριηνευς (μτφρ. Η εξουσία αποκαλύπτει το χαρακτήρα)].

Πατέρας, σύζυγος, γιος, αδερφός, Φίλος, εργαζόμενος... Και η λίστα δεν έχει τέλος. Ο πολυσχιδής ρόλος όλων μας στην κοινωνία, είναι αυτός που αποδεικνύει πόση δύναμη ψυχής κρύβουμε μέσα μας.

 • Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Παναγιώτης Παπαχρόνης του Σπυρίδωνα ( ταξιτζης) και της Πηνελόπης (μοδιστρα).
 • Γεννήθηκε το 1977, στην Μαρτυρική Βλαχέρνα Αρκαδίας(πρώην Μπεζενίκο). Κατάγεται από την οικογένεια τουΓιάννη Πανούση(αδερφός της μητέρας του), δασκάλου που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς το 1944, στην οδό Ταξιαρχών.
 • Από μικρός συμμετείχε ενεργά στα κοινά του σχολείου αλλά και του χωριού του (αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του πρώην Δήμου Λεβιδίου). Με την μακρόχρονη πορεία του στα κοινά, κέρδισε την εκτίμηση των φίλων και τον σεβασμό των αντιπάλων του.
 • Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Παπαδάμ (ειδική παιδαγωγό, απόφοιτο της Λεοντείου Σχολής Αθηνών και κόρη του ιατρού Ανδρέα Παπαδάμ), με την οποία έχουν αποκτήσει τον Σπυρίδωνα-Εμμανουήλ(15 μηνών), ενώ τον Αύγουστο αναμένουν με ανυπομονησία την κόρη τους.
 • Ο Παναγιώτης Σπ. Παπαχρόνης εργάστηκε με επιτυχία στον τομέα των πωλήσεων και του marketing για αρκετά χρόνια, με κορύφωση της καριέρας του κατά την ανάληψη διευθυντικών καθηκόντων στην TELEPERFORMANCE SA & INFOASSIST S.A. Ωστόσο, η βαθιά επιθυμία να επιστρέψει στον τόπο του, τον οδήγησε το 2014 στην ίδρυση της Πολυαγοράς ΠΙΤ-ΠΑΝ, στην Βλαχέρνα Αρκαδίας.
 • Ανέλαβε για πρώτη φορά τα ηνία στην ΔημαρχείαΤρίπολης τον Σεπτέμβριο του 2014, ως δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας. Έτσι, από τον Οκτώβριο του 2018 έως και σήμερα, διατελείΑντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης.
 • Για το έργο και την αποτελεσματικότητά του στη θέση Αντιδημάρχου,αναφέρθηκε δημοσίως ο κύριος Μαρίνος Ρουσιάς, στέλεχος του υπουργείου εσωτερικών, σε συνέντευξη που έδωσε στην δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης. Συγκεκριμένα, έδωσε τα συγχαρητήρια του στιςτεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης για την απορρόφηση κονδυλίων του προγράμματος«Φιλόδημος»,ύψους 14.375.000€, στο διάστημα των τελευταίων 7 μηνών.
 • Ο Παναγιώτης Σπ. Παπαχρόνης είναι προσωπικός φίλος και κουμπάρος, του τ.Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Τυφλών, τ.Αντιδημάρχου Ιλίου, νυν προέδρου του Οίκου του Ναύτη καιδικηγόρο Βαγγέλη Αυγουλά. Μαζί οργάνωσαν το 2013 και το πρώτοδείπνο στο σκοτάδιστην Τρίπολη.
 • Χωρίς έπαρση, παραμένει ασυμβίβαστος, έντιμος, συνεπής και προσηλωμένος στους πρωταρχικούς του στόχους.  Όραμα του είναι ο Δήμος Τρίπολης να γίνει το πραγματικό κέντρο της Πελοποννήσου,μέσα από την ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων στον τομέα του τουρισμού και της πρωτογενούς παραγωγής. Ταυτόχρονα όμως, οραματίζεται τον Δήμο Τρίπολης ως πρωτοπόρο δήμο με μεγαλύτερη προσβασιμότητα για άτομα με αναπηρία μέσω πολλαπλών παρεμβάσεων.
 • Πιστεύει πως "Παιδεία είναι αυτό που επιβιώνει όταν όλα όσα έχουν μαθευτεί ξεχνιούνται"  και είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο όπου μεγάλωσε και μεγαλώνει με τη σειρά του την οικογένειά του.

Facebook Panagiotis Papachronis εδώ!

 

 

24 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

  Γεια σου ρε αντιδημαρχε!!!7 χρονια οσα δεν ειδαμε τα ειδαμε στο χωριο μας σε 8 μηνες!!!!Πιτ-παν και μονο!!!

 • Δημήτρης
  Δημήτρης Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 04:00 Σύνδεσμος σχολίου

  Οι φωτογραφίες με το νεογέννητο σε τι αποσκοπούν ;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

  Πιτ γερά το βράδυ στον Καρρά! ( μόνο για εκεί κάνεις ).

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 04 Μαϊος 2019 15:15 Σύνδεσμος σχολίου

  Πιτ παν δαγνωτο!! 14.500.000€ επι αντιδημαρχιας του!!!τετοιους ανθρωπους θελουμε!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 04 Μαϊος 2019 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Μήπως μπορείς να ανεβάσεις 50-60 ακόμη φωτογραφίες για να πεισθώ να σε ψηφίσω; Γιατί με 22 φωτογραφίες δεν σχηματίζω σφαιρική άποψη.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

  Με την Πάολα δεν έχεις καμία; Ρε τί νούμερα υπάρχουν που με 100 ψήφους ψωνίστηκαν. Που να είχαν πάρει 800-900!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

  0+0=έργο Παυλή και πίτερ παν( Γκόρτσου)...

 • Μπεζενικο
  Μπεζενικο Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Για ρώτα τον Βαρδιαμπαση άχρηστε Λεβιδαιε. Πότε έγινε η τελευταία ανακαινηση και ποιος έτρεξε για αυτην; Αλλά σας τσούζει που που σας έφτιαξε και τουαλέτες στο σχολείο. Τρέχα να σπηρεις τραχανά.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

  Για ποιο γυπεδο λετε;;;Το μεγαλο η το 5Χ5;;;

 • ΚΒ
  ΚΒ Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

  Σας έχει κόψει ποτέ ότι οι αλλαγές θελουν χρονο; Αν έχετε κάτι χρήσιμο να πείτε, άιντε πείτε να ακούσουμε. Αλλιώς αφήστε να κρίνουμε τι εχει να πει ο υποψήφιος. Αυτό είναι δημοκρατια, όχι λόγια του αέρα επειδη εχετε τα προσωπικά σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...