Σήμερα στις 7.00 | Με Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο το Fashion Show "Ευ Βαδίζειν"!
Για την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στις 7.00 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί το «Summer Fashion Show by Ευ βαδίζειν», στην Τρίπολη!
Θα παρουσιαστούν τα ανατομικά υποδήματα, σε συνδυασμό με ρούχα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στον άνετο χώρο της Πλ, Πετρινού σε συνεργασία με το VIVO espresso & wine bar.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Στο τραγούδι θα είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.
Το Fashion Show του «Ευ Βαδίζειν» ξεκίνησε το 2012 και επαναλήφθηκε τα επόμενα χρόνια. Αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις!
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως όποιος παρευρεθεί στο show, θα κερδίσει το δικό του δώρο και επιπλέον θα μπει και σε άλλη κλήρωση και για άλλα 40 μεγάλα δώρα! Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους.






