Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κ. Κατσαφάνας | Οι προτάσεις για νέες θέσεις εργασίας, αύξηση των επισκεπτών και πως θα γλιτώνει ο Δήμος πάνω από 1.500.000 € κάθε χρόνο (vd)

Κ. Κατσαφάνας | Οι προτάσεις για νέες θέσεις εργασίας, αύξηση των επισκεπτών και πως θα γλιτώνει ο Δήμος πάνω από 1.500.000 € κάθε χρόνο (vd)

Στο www.kalimera-arkadia.gr και στην Κατερίνα Νινιού μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Κωνσταντίνος Κατσαφάνας.

«Βασική μας φιλοσοφία είναι η αλλαγή νοοτροπίας σε όλη τη ζωή που διέπει τον δήμο Τρίπολης, διότι βρισκόμαστε σε τέλμα» είπε αρχικά.

Μίλησε για συμμετοχικό προγραμματισμό, λογοδοσία και control room που θα μπορεί κάθε δημότης να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τη δημοτική αρχή.

Επίσης, είπε ότι πρέπει να δοθούν μέσα και πόρους στα τοπικά συμβούλια.

Για το πρόσφατο debate τόνισε ότι ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά επιδέχεται βελτιώσεων η διαδικασία με την οποία διεξήχθη, τονίζοντας ότι έπρεπε να υπάρχουν κοινές ερωτήσεις για να μπορεί να συγκρίνει ο κόσμος.

Ο κ. Κατσαφάνας πρότεινε να γίνει πρότυπο αθλητικό κέντρο στον Δήμο Τρίπολης, αναφέρθηκε στην ανάγκη να αναβαθμιστεί το ξεχασμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Τρίπολης και μίλησε για μία σύνδεση μουσείων, πολιτιστικών χώρων και αθλητικών χώρων για κάθε επισκέπτη.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη δυνατότητα να δημιουργήσει Ενεργειακή Κοινότητα στον Δήμο Τρίπολης. Με αυτό τον τρόπο, ο Δήμος θα εξοικονομήσει περίπου 1.500.000 ευρώ που δίνει κάθε χρόνο στη ΔΕΗ.

Πρότεινε επίσης ένα κέντρο περιβαλλοντικής συνείδησης που θα προσελκύσει πάνω από 100.000 ανθρώπους το χρόνο από συνέδριο που θα γίνονται εκεί.

Επίσης, μίλησε για κέντρο αγροlogistics στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης που θα αφήσει πολλά χρήματα και θέσεις εργασίας, για διακίνηση αγροτικών προϊόντων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...