Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παρουσιάστηκε η «Αρκαδική Εναλλακτική Α.Ε.»

Παρουσιάστηκε η «Αρκαδική Εναλλακτική Α.Ε.»

Την πρώτη επίσημη παρουσίαση της έκανε η εταιρία 'Αρκαδική Εναλλακτική Α.Ε' με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για τη μέθοδο που πρόκειται να ακολουθήσει για να βοηθήσει στη διαχείριση των απορριμμάτων σε τοπικό επίπεδο, μια μέθοδος που εκτός του ότι είναι φιλική προς το περιβάλλον θα έχει και ανταποδοτικότητα προς τους πολίτες.

Αυτή η μέθοδος είναι η διαλογή στην πηγή, δηλαδή η διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών, (ξεχωριστά) και στη συνέχεια η παραγωγή αυτών σε προϊόντα, σύμφωνα με την λακωνική μέθοδο, η οποία εφαρμόζεται ήδη στη Σπάρτη με πολύ καλά αποτελέσματα.
Η αρχή θα γίνει με χαρτί, πλαστικό, μέταλλο και τηγανέλαιο (καθαρές και στεγνές συσκευασίες), τα οποία θα μπορεί να πάει όποιος επιθυμεί στο χώρο της εταιρίας, να ζυγιστούν και να πάρει το αντίτιμο που αντιστοιχεί στο βάρος των υλικών αυτών.
Η 'Αρκαδική Εναλλακτική Α.Ε' ιδρύθηκε από 40 Αρκάδες και σκοπός είναι να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες είτε ως μέτοχοι είτε πηγαίνοντας εκεί ανακυκλώσιμα υλικά.
Η εταιρία στεγάζεται στο 2ο χλμ Τρίπολης - Σπάρτης (πίσω από το βενζινάδικο του Αγγελόπουλου) και λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 14:00 και 16:00 - 19:00.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...