Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στον Ποδηλατικό γύρο Μαντινείας και σε εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών «Παναγιά η Γιάτρισσα» ο Γ. Σμυρνιώτης

Στον Ποδηλατικό γύρο Μαντινείας και σε εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών «Παναγιά η Γιάτρισσα» ο Γ. Σμυρνιώτης
O Γιάννης Σμυρνιώτης με τη συνοδεία του Αντιδημάρχου Γιάννη Σαμπράκου και υποψηφίων του συνδυασμού « Νεά Τρίπολη» παραβρέθηκε στον 2ο Ποδηλατικό γύρο Μαντινείας που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Τρίπολης και συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Παλαιοπυργιωτών Τρίπολης σε συνεργασία με τον Παναθλητικό Όμιλο Τρίπολης. 
Σκοπός ήταν η τουριστική ανάδειξη της περιοχής μας, και των τοπικών προϊόντων μας, όπως το ξακουστό ανά τον κόσμο μοσχοφίλερο.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης βράβευσε τους συμμετέχοντες ενώ οι διοργανωτές της εκδήλωσης τον ευχαρίστησαν για την αρωγή του στην προσπάθεια τους.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης από την πλευρά του έδωσε τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές και συμμετέχοντες και τόνισε πως θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.
Επίσης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών «Παναγιά η Γιάτρισσα» με αφορμή  τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης με υποψηφίους του συνδυασμού « Νέα Τρίπολη» .
Στη όμορφη γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών θέλοντας να τιμήσει τις μητέρες, ο Γιάννης Σμυρνιώτης συνομίλησε σε φιλικό κλίμα με τις κυρίες του συλλόγου αλλά και με όλους τους παραβρισκόμενους.
Σε δήλωσή του ο Γιάννης Σμυρνιώτης με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας ανέφερε:
«Η αγάπη, της μάνας είναι ανιδιοτελής και μοναδική, δίχως όρια και  χαρακτηρίζεται από θυσίες, υπομονή , επιμονή και προσφορά.
Ο ρόλος της στην Κοινωνία μας είναι  Ιερός ,γιατί φέρνει στον κόσμο τη Ζωή και μεταδίδει στο παιδί τις αξίες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του.
Ο ρόλος αυτός αποκτά ιδιαίτερη σημασία στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που απαιτούν τεράστιες ψυχικές, και σωματικές δυνάμεις από μέρους της για αυτή την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή της.
Στηρίζουμε  κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην  υποβοήθηση του ρόλου της μητέρας και υιοθετούμε κάθε πρωτοβουλία που διευκολύνει το έργο της .
Οφείλουμε να είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της.»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...