Menu
RSS
Σάββατο, 15/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος: «Ανάγκη στη νέα διοίκηση να υπάρχουν υγιείς δυνάμεις που μπορούν να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη του πολίτη»

Τσιαμούλος: «Ανάγκη στη νέα διοίκηση να υπάρχουν υγιείς δυνάμεις που μπορούν να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη του πολίτη»
Χθες στις 11/5/2014 και ημέρα Κυριακή ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλοςπαρέστη το πρωί στις εορταστικές εκδηλώσεις της τοπικής εορτής του Λεβιδίου προς τιμήν των πεσόντων για την 193ηεπέτειο της 1ηςεν Λεβιδίω νικητηρίου μάχης των Ελλήνων κατά των Τούρκων στις 14 Απριλίου 1821. Η εορταστική εκδήλωση ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου ακολούθησαν χορευτικές εκδηλώσεις.
Το απόγευμα της Κυριακής ο Νίκος Τσιαμούλος βρέθηκε στο ιστορικό γήπεδο της ομάδας της Τρίπολης, του Παναρκαδικού, σε ένα παιχνίδι θριάμβου της τοπικής ομάδας. Η πορεία του Παναρκαδικού αποδεικνύει την αγάπη και το πάθος για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος πραγματοποίησε περιοδεία, η οποία περιλάμβανε επισκέψεις σε χωριά του πρώην δήμου Τεγέας, Στάδιο, Γαρέα, Αλέα, Μαγούλα, όπου είχε συζήτηση με κατοίκους της τοπικής κοινότητας για το πρόγραμμα της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, καθώς και για το όραμά του για τη διοίκηση του νέου δήμου.
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στο Ελαιοχώρι όπου οι κάτοικοι του χωριού του ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την πώληση των τοπικών προϊόντων τους, αλλά και την περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής. Ο Νίκος Τσιαμούλος μίλησε για πράγματα ρεαλιστικά που μπορούν να γίνουν στο δήμο και τόνισε την ανάγκη ότι στη νέα διοίκηση πρέπει να υπάρχουν υγιείς δυνάμεις που μπορούν να επανακτήσουν την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη του πολίτη στη διοίκηση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...