Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δείτε όλη τη συγκέντρωση νίκης της «Νέας Τρίπολης» του Γιάννη Σμυρνιώτη! (vd)

Δείτε όλη τη συγκέντρωση νίκης της «Νέας Τρίπολης» του Γιάννη Σμυρνιώτη! (vd)
Συγκινητική , δυναμική , ενθουσιώδης η παρουσία του κόσμου στην προεκλογική κεντρική ομιλία του Γιάννη Σμυρνιώτη. Οι πολίτες του Δήμου Τρίπολης είπαν το μεγάλο ΝΑΙ στο Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη.
Τα τελευταία τριάμισι χρόνια είδαμε την Τρίπολη να αλλάζει. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Τίποτα στην αρχή αυτής της προσπάθειας δενήταν εύκολο και δενμπορούσε να θεωρηθεί αυτονόητο. Όλα έγιναν με στόχους, δουλειάκαι με πρόγραμμα.
Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια γιανα αλλάξει ο τόπος μπήκε ο Γιάννης Σμυρνιώτης. Μπήκε ένας νέος άνθρωπος που είχε γνώση καιόραμα. Μπήκε ένας επιστήμονας που ήξερε καλά το πεδίο των έργων αλλάκαι την τέχνη του αποτελέσματος στην πράξη. Αυτός ο άνθρωπος προχώρησε μπροστά χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς κομματικέςπαρωπίδες.
Έβαλε πάντατο συμφέρον του Δήμου Τρίπολης πάνω απ΄όλα τα άλλα.
Προχώρησε μπροστάχωρίς δισταγμούς, χωρίς καθυστερήσειςκαι κατάφερε να παράξει έργο. Έργο μετρήσιμο και χειροπιαστό. Ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τη σωστή διάσταση στη συνέπεια των λόγων. Ήταν αυτός που έκανε πράξη τις δεσμεύσεις του.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο χρόνος πίεζε αφόρητα.Αυτή θητεία ήταν μικρότερη από τις συνηθισμένες. Η γνωστήοικονομική κατάσταση δεν επέτρεπε ολιγωρίες και η απώλεια των ευκαιριών ήτανπολυτέλεια.
Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον ο Γιάννης Σμυρνιώτης κατάφερε με τις κινήσεις του να αναβαθμίσει την πόλη και να ομορφύνειτα χωριά μας. Στάθηκε δίπλα σε αυτούς που είχαν πραγματικήανάγκη και απέδειξε ότι ένας Δήμος μπορεί να έχει και κοινωνικό πρόσωπο.
Μετά από τριάμισι χρόνια όλοι παραδέχτηκαν ότι ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι ο Δήμαρχος των έργων, ο άνθρωπος που εργάζεται με πάθος για τον τόπο του. Είναι ο επικεφαλής μιας συλλογικής προσπάθειαςπου εμπνέει και οδηγεί. Είναι ο αθλητής που μπήκε στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στις καρδιές όλωνμας. Σε αυτό το μαραθώνιο που λέγεται αυτοδιοίκηση ο Σμυρνιώτης ήρθε για να μείνει και θα μείνει.
Το ΕΡΓΟ στο Δήμο μας έχει όνομα.
Το αποτέλεσμα έχει επώνυμο.
Η Τρίπολη έχει Δήμαρχο.
Ο  άνθρωπος που θα οδηγήσει το Δήμο Τρίπολης και τη νέα πενταετία κοιτώντας το μέλλον με αισιοδοξία και σιγουριά είναι ο Γιάννης Σμυρνιώτης. Αυτό αποφάσισε η Τρίπολη.
(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
«Κατεβάστε» και διαβάστε όλη την ομιλία!
 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...