Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δείτε συνεντεύξεις των 4 υποψηφιών Δημάρχων Μεγαλόπολης (vd)

Δείτε συνεντεύξεις των 4 υποψηφιών Δημάρχων Μεγαλόπολης (vd)
Δείτε παρακάτω συνεντεύξεις των τεσσάρων υποψηφίων Δημάρχων Μεγαλόπολης οι οποίοι μίλησαν στη web tv της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην Ελένη Τράκα.
 
Η συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Μεγαλόπολης Παναγιώτη Μπούρα στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης
"Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε για να ολοκληρώσουμε ένα καλά σχεδιασμένο έργο που δίνει προοπτική στο δήμο και στον τόπο μας" αναφέρει ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας, που διεκδικεί για δεύτερη φορά την δημαρχία του Καλλικρατικού Δήμου Μεγαλόπολης και συνολικά τη δημαρχία γιατρίτηφορά, αφού ήταν δήμαρχος και στον Καποδιστριακό Δήμο Μεγαλόπολης, στη συνέντευξή του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.
Ο κ. Μπούρας κάνει λόγο για ένα μεγάλο έργο που θα κριθεί από τους πολίτες και θα έχει θετικό πρόσημο ενώ επισημαίνει πως η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετώπιζαν μέχρι τώρα τους δημότες θα συνεχιστεί.
Όσον αφορά το έργο που έχει γίνει το πολύ μικρό χρονικό διάστημα που είχε στη διάθεσή της η δημοτική αρχή, σύμφωνα με τον κ. Μπούρα σχετίζεται τόσο με την αποπληρωμή δανείων και χρεών που κληρονόμησαν από προηγούμενες δημοτικές αρχές και τους άλλους δήμους που συνενώθηκαν με το δήμο Μεγαλόπολης, όσο και με τα έργα της τηλεθέρμανσης, των δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης και άλλων έργων υποδομών.
Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης και εκ νέου υποψήφιος μιλά για τα όσα λένε οι συνυποψήφιοί του για τις απευθείας αναθέσεις, για τη διαφάνεια, για τη διαχείρισης των απορριμμάτων  ενώ αναφέρει πως "οι δήμαρχοι δεν επιλέγονται με άλλους τρόπους παρά μόνο με την ψήφο των πολιτών".
Δείτε το σύνολο της συνέντευξης του κ. Μπούρα στο βίντεο.

 
 
Η συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Του συνδυασμού "Δημοτική Ενότητα" ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης- εκπαιδευτικός Διονύσης Παπαδόπουλος. Πρόκειται για ένα συνδυασμό που αποτελεί, όπως ο ίδιος λέει στη συνέντευξή του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, την ενωτική προσπάθεια , την συναπόφαση τριών πρώην δημάρχων για ανανέωση. Ανανέωση η οποία στηρίζεται στην συνένωση δυνάμεων.
Ο κ. Παπαδόπουλος, θέτει πρώτη φορά υποψηφιότητα και όπως λέει αποτέλεσε την "κοινή συνισταμένη" για τους τρεις πρώην δημάρχους έστω και αν κάποιοι βλέπουν με επιφύλαξη ένα τέτοιο εγχείρημα.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την νυν δημοτική αρχή τόνισε πως την χαρακτηρίζουν λέξεις όπως "αδράνεια", "στασιμότητα", "τσαπατσουλιά".
Σημείωσε ακόμα πως τα οικονομικά αποτελούν πρόφαση για τους δημάρχους αφού αν υπάρχει σχεδιασμός, σωστή οργάνωση όλα μπορούν να γίνουν.
Επεσήμανε πως αν εκλεγούν "κάθε οικονομική συναλλαγή θα γίνεται γνωστή στους δημότες" και μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως "θα είναι το δημαρχείο ένας γυάλινος τοίχος"
Στόχος της παράταξης, της οποίας ηγείται, είναι να γίνει ο δήμος Μεγαλόπολης λειτουργικός και αποτελεσματικός ενώ μιλώντας για το συνδυασμό του και τα άτομα που τον απαρτίζουν ανέφερε πως "είναι περήφανος γιατί στο ψηφοδέλτιο του υπάρχει συνδυασμός του παλιού και του νέου".
Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του κ. Διονύση Παπαδόπουλου.

 
 
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης Γιάννης Γεωργακόπουλος στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Με κεντρικό σύνθημα «Μαζί θα τα καταφέρουμε» και με όνομα του συνδυασμού «Η Επόμενη Μέρα» κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης ο Γιάννης Γεωργακόπουλος. Ο κ. Γεωργακόπουλος μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης τονίζοντας πως αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα ο ίδιος και οι συνεργάτες του τη δεδομένη χρονική στιγμή γιατί έχει πάψει να υφίσταται ο σφιχτός εναγκαλισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Γεωργακόπουλος αναλύει στη συνέντευξή του το πρόγραμμα του συνδυασμού του σε διάφορους τομείς, το πώς στήθηκε το ψηφοδέλτιο τους, που συμπεριλαμβάνει και το «στεφάνι και το δρεπάνι», μιλά για τα ελλείμματα της δημοτικής αρχής αλλά και για τη διαχείριση του λιγνιτόσημου, που μέχρισήμερααποτελεί μία «υποβαθμισμένη οικονομική δύναμη, που δωροδοκεί το πολιτικό σύστημα και αποτελεί μέσο πίεσης προς την τοπική κοινωνία».
Για το στόχο τους που είναι να αποτυπωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η κοινωνία. Ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εντοπιότητας αλλά και για τα «θεριά» που έχουν μοναδικό στόχο την πολιτική τους επιβίωση.
Καλεί, τέλος, τους ψηφοφόρους της Μεγαλόπολης να ψηφίσουν το συνδυασμό «Η Επόμενη Μέρα» γιατί αποτελεί την μοναδική λύση και γιατί αποτελείται από άτομα που μπορεί κανείς να δει σε αυτά τον ίδιο τον εαυτό του.
Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του Υποψηφίου Δημάρχου Μεγαλόπολης Γιάννη Γεωργακόπουλου που παραχώρησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.
 
 
 
Η συνέντευξη του Υποψηφίου Δημάρχου Μεγαλόπολης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παναγιώτη Λαμπρόπουλου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Με την εμπειρία της ενασχόλησης με τα κοινά στο χώρο του ταξικού κινήματος στη ΔΕΗ, αλλά και με την υποψηφιότητά του το 1996 στις Νομαρχιακές Εκλογές και το 2010 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαλόπολης κατεβαίνει αυτή τη φορά ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.
Από την αρχή της συνέντευξής του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 επισημαίνει πως ο λόγος που κατεβαίνει στις εκλογές είναι για να σταματήσει να υπάρχει η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο και να πάψουν να υλοποιούνται και στο δήμο οι αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του καπιταλιστικού συστήματος.
Μιλάει για το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που καλύπτει όλους τους επαγγελματικούς χώρους και είναι "ανοιχτό" και σε άτομα που δεν ψηφίζουν απαραίτητα ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές, ενώ επισημαίνει πως "όση δύναμη και να μας δώσουν οι μεγαλοπολίτες στις εκλογές εμείς θα την χρησιμοποιήσουμε για να βάλουμε ένα στοπ, ένα λιθαράκι στις αντιλαϊκές πολιτικές που υλοποιούνται και μέσω των δήμων".
Ο κ. Λαμπρόπουλος ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή για θέματα όπως τα ενεργειακά και τα σκουπίδια, αλλά και στην περιφέρεια για τις πολιτικές της στα ίδια θέματα ενώ θέτει και το ζήτημα του κέντρου υγείας και της διαθεσιμότητας των οδηγών. Θέματα που όπως λέει ακολουθούν τη γενικότερη πολιτική της εξαθλίωσης των εργαζομένων και της αύξησης της ανεργίας ώστε να αυξάνεται το κέρδος του κεφαλαίου.
Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Λαμπρόπουλου στη Δ.Ρ. Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...