Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Κλειδώνει» η συνεργασία Δέδε – Μανώλη (;) – Ποιος θα είναι επικεφαλής – Ποιοι θα ακολουθήσουν

«Κλειδώνει» η συνεργασία Δέδε – Μανώλη (;) – Ποιος θα είναι επικεφαλής – Ποιοι θα ακολουθήσουν
Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μέσα στις επόμενες ώρες και μέρες για τις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου.
Πιθανότατα, εντός της Πέμπτης του Πάσχα, θα κριθεί αν γίνει ή όχι η συνένωση και συνεργασία των συνδυασμών του Γιώργου Δέδε και του Γιάννη Μανώλη.
Το πλέον πιθανό, αν οριστικοποιηθεί η συνεργασία, είναι ο νέος συνδυασμός να έχει επικεφαλής τον Γιώργο Δέδε.
Όσο για τα πρόσωπα που θα είναι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, ανά νομό, αυτό είναι ένα ανοιχτό ζήτημα, το οποίο θα ξεκαθαρίσει, αφού γίνει η συνεργασία.
Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν προσεγγίσεις και σε άλλους χώρους, για να διευρυνθεί αυτό το μέτωπο. Προς αυτή την κατεύθυνση, θα γίνουν κρούσεις τόσο προς τη ΔΗΜΑΡ, όσο και προς τους Οικολόγους πράσινούς για να συμμετέχουν σε αυτή την κοινή κάθοδο. Αν θα αποδεχτούν την πρόσκληση ή όχι, αυτό παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό…
Αντίστοιχη κρούση δεν αποκλείεται να γίνει και προς την πλευρά του Δημήτρη Σαραβάκου που έχει ανακοινώσει ότι θέλει να κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειάρχης στις εκλογές.
Αυτό το οποίο εκτιμάται είναι ότι ένα διευρυμένο μέτωπο θα μπορούσε να διεκδικήσει με σοβαρές αξιώσεις την είσοδο του στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις σημαντικές λίγο πριν την κατάθεση συνδυασμών στο Πρωτοδικείο, την Κυριακή το βράδυ.

1 σχόλιο

  • axortagos
    axortagos Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Κίνησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
    Χοντρά ψώνια και οι 2 ότι και να κάνουν δεν σώζονται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...