Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Νέα Πελοπόννησο» ο Γιάννης Κατσίρης

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Νέα Πελοπόννησο» ο Γιάννης Κατσίρης
Σε μήνυμά του, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» (Πέτρος Τατούλης), Γιάννης Κατσίρης, αναφέρει:
«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι
Οι εκλογές της 18ης Μαΐου είναι μια κρίσιμη ώρα ευθύνης.
Στις ώρες ευθύνης εμπιστευόμαστε την Περιφερειακή Παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη που μπορεί να οδηγήσει την Περιφέρειά μας στο μέλλον με ελπίδα και σιγουριά.
Στις ώρες ευθύνης επιλέγουμε Περιφερειακούς Συμβούλους με πείρα, γνώσεις και θέληση για δουλειά που πιστεύουν ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.
Θέλουμε να βλέπουμε την περιφέρειά μας μέρα με τη μέρα να μεταμορφώνεται σε ένα πρότυπο υγιούς και αειφορικής ανάπτυξης, με κέντρο τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες, με ποιότητα στην καθημερινή ζωή αλλά και σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.
Όλοι μαζί προχωρούμε ενωμένοι, κοιτάζοντας μπροστά και μόνο μπροστά.
Σας ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας και να μου     δώσετε την ευκαιρία να αγωνιστώ για τον τόπο που ονειρευόμαστε.
Με ειλικρινή εκτίμηση
Γιάννης Κατσίρης»
 
Βιογραφικό Σημείωμα
 
Γεννήθηκε το 1967 στην Τρίπολη. Μετά τις γυμνασιακές σπουδές στη πόλη μας φοίτησε στην ΑΣΕΤΕΜ – ΣΕΛΕΤΕ, τμήμα Ηλεκτρονικών στη Αθήνα, λαμβάνοντας το πτυχίο του Εκπαιδευτικού Τεχνολόγου Ηλεκτρονικού Μηχανικού. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων».
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1987 ως εργαζόμενος σε εταιρεία Ιατρικών Μηχανημάτων ( ΑΘΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ- Στρυμώνος 52 ΑΘΗΝΑ) και στην συνέχεια ως ελεύθερος επαγγελματίας στην ΤΡΙΠΟΛΗ σε κατάστημα Ηλεκτρονικών Ειδών (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ - Γρ. Λαμπράκη 21 ΤΡΙΠΟΛΗ).
Από το 1992 έως σήμερα δίδαξε ως καθηγητής, στο ΤΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΕΠΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, 1Ο ΤΕΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και 1Ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Για αρκετά χρόνια διατέλεσε Τομεάρχης και Υποδιευθυντής στο 1Ο ΣΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Σήμερα είναι Διευθυντής στο ΙΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Πρόεδρος της Τριμερούς Συμβουλευτικής Επιτροπής Πελοποννήσου καθώς και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Εξετάσεων Πιστοποίησης Πελοποννήσου.
Έχει ακόμα διατελέσει ενεργό μέλος αλλά και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων.
Εξελέγη και διετέλεσε:
§      Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορυθίου την τετραετία     2007-2010
§      Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυθίου την ίδια περίοδο
§      Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης την τετραετία     2011-2014
§      Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Σύνδεσμος Υδατικών Έργων Μεθυδρίου την ίδια περίοδο
Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπάρλα νηπιαγωγό και έχουν τέσσερα παιδιά τον Δημήτρη, την Κατερίνα, την Βασιλική, και τον Κωνσταντίνο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...