Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τη Μεγαλόπολη επισκέφθηκε ο Πέτρος Τατούλης

Τη Μεγαλόπολη επισκέφθηκε ο Πέτρος Τατούλης
Τα πρωί της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αρκαδίας, την αγορά της Μεγαλόπολης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες και τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τις προτάσεις τους για τη νέα περίοδο.
Ακολούθως ο κ. Τατούλης, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Άγγελο Παπαγγελόπουλο, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη και τα μέλη του συνδυασμού της Νέας Πελοποννήσου στην Κορινθία επισκέφθηκαν την περιοχή της Στυμφαλίας και του Φενεού και πραγματοποίησαν συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού Γκούρα.
Ο κ. Τατούλης επεσήμανε ότι «χωρίς οδικό δίκτυο δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη», ανακοίνωσε ότι μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη η παράκαμψη της Καστανιάς, έργο το οποίο επισκέφθηκε, θα έχει ολοκληρωθεί και ζήτησε από τους κατοίκους να δείξουν ενεργό ενδιαφέρον για τα προγράμματα της Περιφέρειας, όπως για το κτηνοτροφικό πρόγραμμα, ενώ τους ενημέρωσε για τις προσπάθειές του να εξαλειφθεί η ίδια συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα ΟΠΑΧ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...