Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τιμή Γιάννη Σμυρνιώτη στους 3 citizens για την πρωτιά στη γεμάτη από κόσμο Πλατεία Πετρινού!

Τιμή Γιάννη Σμυρνιώτη στους 3 citizens για την πρωτιά στη γεμάτη από κόσμο Πλατεία Πετρινού!
Η Τρίπολη γιόρτασε την πρωτιά των 3CITIZENS.
«Όμορφη πόλη η Τρίπολη- Πόλη μαγική». Το τραγούδι των 3 Citizens που πήρε την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό του Σκάι.
Για να τιμήσει τους μαθητές και όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, ο δήμος Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση την Παρασκευή 9 Μαΐου, στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Πετρινού. Μία εκδήλωση η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη και με μεγάλη παρουσία κόσμου.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης απένειμε μετάλλια στους 3 Citizens συγχαίροντας τα παιδιά για την προσπάθειά τους και την επιτυχία που σημείωσαν, κάνοντας την Τρίπολη, με τόσο όμορφο και ξεχωριστό τρόπο, γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Μία πόλη που έχει αλλάξει εικόνα με τα έργα που υλοποιήθηκαν στο ιστορικό κέντρο. Μία πόλη που είναι πιο ανθρώπινη και πιο φιλική σε κατοίκους και επισκέπτες.
Ο Δήμαρχος επεσήμανε πως αυτή η νεολαία μας κάνει περήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον, ενώ αποτελεί παράδειγμα εξωστρέφειας για όλους μας. Αναφέρθηκε ακόμα στη σημασία της συνεργασίας αλλά και στη συμβολή που είχε ο δήμος σε αυτή την πρωτοβουλία των μαθητών.
Μετάλλιο απένειμε ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης και στον σκηνοθέτη Γεράσιμο Βάκρο, ο οποίος αποτύπωσε την νέα εικόνα της πόλης στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού. Αναφορά έκανε ο δήμαρχος και στον Παναγιώτη Τουρνικιώτη (Καζαμίας), ο οποίος συμμετείχε στο βίντεο κλιπ με την παραδοσιακή του άμαξα και ήταν παρών στην εκδήλωση δίνοντας μία νότα αλλοτινών εποχών σε μία εκδήλωση γεμάτη νιάτα και φρεσκάδα.
Ο ένας εκ των τραγουδιστών, ο Αστέριος Χαρίτος ευχαρίστησε το δήμο που από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά τους καθώς και όλους τους συντελεστές της επιτυχίας που σημείωσε το τραγούδι. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν με την ψήφο τους το τραγούδι και το έφεραν στην πρώτη θέση.
Ο σκηνοθέτης Γεράσιμος Βάκρος ευχαρίστησε και εκείνος από την πλευρά του το δήμο Τρίπολης για τη στήριξή του και πρωτίστως το δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη για την τιμή και τον έπαινο που του απένειμε. «Χαίρομαι που συνέβαλα και εγώ σε αυτήν την διαδικασία. Εργάστηκα σε μία συλλογική δουλειά, για έναν συλλογικό στόχο και ήταν η καλή εικόνα της πόλης που μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βάκρος, συμπληρώνοντας ότι έπαινος ανήκει και στην πόλη που στήριξε το τραγούδι και πέρασε το μήνυμα ότι στις δύσκολες συνθήκες πρέπει να δημιουργούμε».
Στην εκδήλωση αυτή προς τιμή των παιδιών αλλά και όλων των συντελεστών που απέδειξαν πως η αγάπη για την πόλη μας και η θέληση για δημιουργία μπορούν μας φτάσουν στην κορυφή , συμμετείχαν τραγουδώντας , δίνοντας μια χαρούμενη νότα στη βραδιά :
Χάρης Γιαννατσέλης
Βασίλης Γιαννούλης
Ειρηναίος Δελής
Μπουγιούκος Χρήστος (ηλ. Κιθάρα)
Σαλαβράκος Διονύσης (ντραμς)
Βασίλης Γεωργακόπουλος (πλήκτρα)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...