Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιάννης Μανώλης: «Δεν αποκλείω εκ των προτέρων τη συμμετοχή μου στη «Νέα Ελλάδα»!

Γιάννης Μανώλης: «Δεν αποκλείω εκ των προτέρων τη συμμετοχή μου στη «Νέα Ελλάδα»!
<<Στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές, την Κυριακή 18 Μαίου 2014, ο λαός της Πελοποννήσου έχει αποφασίσει να γκρεμίζει το σύστημα Τατούλη. Γνωρίζει ότι το ''ηττοπαθές ψηφοδέλτιο Βουδούρη" έχει ήδη "ρίξει λευκή πετσέτα" και ουσιαστικά υποστηρίζει έμμεσα την επανεκλογή Τατούλη. Η επικοινωνιακή προπαγάνδα, κυρίως των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης, που προβοκάρουν ως μονομάχους τους Τατούλη - Βουδούρη και αγνοούν επιδεικτικά την εκλογική νομοθεσία περί ισομερούς παρουσίασης των υποψηφίων συνδυασμών, ουσιαστικά υποστηρίζουν τα μεγάλα οικονομικά και εργολαβικά συμφέροντα τα οποία βλέπουν την Πελοπόννησο σαν ... χωράφι τους.  Οι "λαοπατέρες"  επιθυμούν "μονομαχία Τατούλη - Βουδούρη" για να κάνουν εύκολη την 2η Κυριακή του περιφερειάρχη. Τρέμουν στην ιδέα της μονομαχίας Τατούλη και "Πελοποννησιακής Ένωσης". Ο Λαός της Πελοποννήσου, όμως, είναι και υποψιασμένος και αποφασισμένος ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ>>.
Τα παραπάνω  αποτελούν δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Μανώλη, μετά την διήμερη περιοδεία του το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Νομό Μεσσηνίας, και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, αλλά και σε περιοχές της Τριφυλίας και της Πυλίας.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μανώλης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Ξεροβάσιλα και πολλούς υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της "Πελοποννησιακής  Ένωσης", κατά την διήμερη μεσσηνιακή περιοδεία του, έγινε θερμά δεκτός σε Πύλο, Μεθώνη, Κορώνη, Νέα Κορώνη, Χαροκοπιό, Άγιο Ανδρέα, Πεταλίδι, Δώριο, Κοπανάκι, Χώρα, Γαργαλιάνους, Φιλιατρά και Κυπαρισσία, ενώ ευρισκόμενος στην Καλαμάτα επισκέφθηκε το Σάββατο το πρωί την λαϊκή αγορά και στην συνέχεια είχε συναντήσεις με μεγάλες εξαγωγικές μεσσηνιακές επιχειρήσεις.  
Ο Γιάννης Μανώλης μιλώντας, κατά την παραμονή του στην Μεσσηνία, στην  τηλεόρασηBEST, ερωτηθείς σχετικά με την στήριξη Τατούλη από την Ν.Δ. στην Τρίπολη κατά την εκεί ομιλία του πρωθυπουργού, δήλωσε: <<Πριν από 3,5 χρόνια μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά τρέχαμε για τον Δ. Δράκο, με αντίπαλο τον Π. Τατούλη. Σήμερα η Ν.Δ. υποστηρίζει το  ανύπαρκτο "έργο Τατούλη".  Δυστυχώς, δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να ακολουθήσω αυτό το δρόμο>>.  Τέλος, ερωτηθείς για την πιθανή συμπόρευση Γ. Μανώλη με την ... μετεκλογική "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ", ξεκαθάρισε ότι ως περιφερειακός συνδυασμός η "Πελοποννησιακή Ένωση" είναι ημόνηπραγματικάανεξάρτητη και ακομμάτιστη περιφερειακή ομάδα και εξαρτημένη μόνο από τον Πελοποννησιακό Λαό, επανέλαβε ότι ο ίδιος είναι λαϊκός δεξιός, ενώ και η πλειοψηφία των υποψηφίων της "Πελοποννησιακής Ένωσης" ανήκει στην κεντροδεξιά, παραδέχθηκε ότι προβληματίζεται και ανησυχεί για την επόμενη ημέρα της κεντροδεξιάς,δεν απέκλισε εκ των προτέρων την συμμετοχή του στην "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ", αλλά συμπλήρωσε με νόημα ότι"στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν αρμόζουν τακτικές, που χαρακτηρίζουν κυρίως την ... ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ>>.
"ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ" - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΙΟΥ 2014)

1 σχόλιο

  • Έλα μ**νι στον τόπο σου!
    Έλα μ**νι στον τόπο σου! Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος είναι ο Μανώλης;;; Τι ακριβώς κάνει;; Απορώ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...