Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για διαρροές ανύπαρκτων δημοσκοπήσεων μιλά ο Βουδούρης και καταγγέλλει το Σύστημα Τατούλη

Για διαρροές  ανύπαρκτων δημοσκοπήσεων μιλά ο Βουδούρης και καταγγέλλει το Σύστημα Τατούλη
Μπροστά στην προοπτική της ολοκληρωτικής κατάρρευσής του, το Σύστημα Τατούλη κυριολεκτικά… «παίζει τα ρέστα του»!
Με την κλασική μέθοδο της πολιτικής εξαπάτησης, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με «διαρροές» ανύπαρκτων αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων, που υποτίθεται πως δείχνουν τον απερχόμενο Περιφερειάρχη δήθεν να… κυριαρχεί κόμμα και από τον πρώτο γύρο!
Το εύλογο ερώτημα, κάθε νοήμονα πολίτη είναι το εξής: Αφού ο κ. Τατούλης ισχυρίζεται ότι έχει τέτοιες ευνοϊκές μετρήσεις για την τον εαυτό του, γιατί περιορίζεται να τις «διαρρέει»; Γιατί δεν τις δημοσιοποιεί; Επίσημα και πανηγυρικά!
Δεν μπορεί να το κάνει βέβαια, διότι την πραγματικότητα την γνωρίζουμε, από διαρροή, πραγματική και όχι κατευθυνόμενη. Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Τατούλης οδεύει προς κατάρρευση, ως συνέπεια της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που επέβαλε στην Πελοπόννησο και υπό το βάρος των αναπάντητων καταγγελιών, οικογενειοκρατίας και αδιαφάνειας, που τον βαρύνουν.
Επιπλέον, ο καθένας οφείλει να γνωρίζει ότι η «διάδοση» δημοσκοπικών ευρημάτων, χωρίς αναφορά στη συγκριμένη εταιρεία και στα συγκεκριμένα στοιχεία της μέτρησης, απαγορεύεται από τον Νόμο, ακριβώς για να προστατεύεται η κοινή γνώμη από τις εξαπατήσεις τύπου «Τατούλη». Ο καθένας το γνωρίζει, πλην ίσως του κ. Τατούλη, ο οποίος προ πολλού έχει πάρει διαζύγιο με την νομιμότητα, παραβιάζοντας τον κώδικα περί ανάθεσης δημοσίων έργων.
Οι πολίτες της Πελοποννήσου, στις 18 Μαΐου, θα θέσουν τέρμα στα ψέματα και η Πελοπόννησος θα γυρίσει επιτέλους σελίδα.
Καλαμάτα, 15 Μαΐου 2014
Γραφείο Τύπου «Πελοπόννησος Πρώτα»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...