Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για απαξίωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας μιλά ο Τάκης Γατσόπουλος

Για απαξίωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας μιλά ο Τάκης Γατσόπουλος
Σήμερα 15/5/2014 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Τάκης Γατσόπουλος με αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» επισκέφτηκε τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, συζήτησε με τους υπαλλήλους τα προβλήματα των Υπηρεσιών και ενημέρωσε για τις θέσεις του συνδυασμού μας.
Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκαν σοβαρές ελλείψεις στη στελέχωση των Υπηρεσιών, κυρίως των κεντρικών, παράλληλα καθήκοντα και ανισοκατανομή στο προσωπικό των περιφερειακών ενοτήτων, που αποτελούν τροχοπέδη στην αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών.
Η εσπευσμένη προεκλογική στελέχωση με εργαζομένους πεντάμηνης διάρκειας δεν λύνει το πρόβλημα της ανεργίας των νέων ούτε εξασφαλίζει, λόγω ασυνέχειας, την αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών.
Η απαξίωση των Υπηρεσιών από τη σημερινή περιφερειακή διοίκηση ανοίγει τον δρόμο και προετοιμάζει την εισβολή του ιδιωτικού τομέα με όρους νεοφιλελευθερισμού σε δράσεις που μόνο μια καλά οργανωμένη και αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση μπορεί να διασφαλίσει τα συμφέροντα της κοινωνίας και των πολιτών.  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...