Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς στις Ρίζες

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς στις Ρίζες
Την Πέμπτη 15 Μαΐου, αντιπροσωπεία υποψηφίων του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς επισκέφτηκαν το χωριό Ρίζες, όπου συναντήθηκαν με κατοίκους και συνομίλησαν μαζί τους.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα της γεωργικής παραγωγής, στη συρρίκνωση του γεωργικού εισοδήματος και τη δραματική μείωση του γεωργικού πληθυσμού.
Επισημάνθηκε το υψηλό κόστος παραγωγής, η έλλειψη αρδευτικού νερού, η έλλειψη τεχνογνωσίας και η απουσία δομών εμπορίας.
Από τη μεριά των υποψηφίων του συνδυασμού μας τονίστηκε η ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου της Τάκας ως αρδευτικού, η κατασκευή φραγμάτων για τη συγκράτηση των επιφανειακών νερών, η ενίσχυση της τεχνογνωσίας με δομές και γεωπόνους, η επαναλειτουργία του ΚΕΓΕ Κερασίτσας για την εκπαίδευση των αγροτών, και ιδιαίτερα των νέων, η δημιουργία δομών εμπορίας σε συλλογική βάση με ενίσχυση της περιφέρειας και η προβολή των γεωργικών μας προϊόντων.
Επίσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» επισκέφθηκε τα χωριά Κολλίνες, Βλαχοκερασιά και Κερασιά όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Τέλος, αντιπροσωπεία του συνδυασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Τάκη Γατσόπουλο επισκέφτηκε το Πικέρνι, τόπο καταγωγής του, και το γειτονικό Αρτεμίσιο, όπου συνομίλησε με κατοίκους των δύο χωριών.
Το γραφείο τύπου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...