Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν έχει τελειώσει η καταμέτρηση στην Περιφέρεια – Περίπου 1200 ψηφοδέλτια η διαφορά Βουδούρη και Δέδε

Δεν έχει τελειώσει η καταμέτρηση στην Περιφέρεια – Περίπου 1200 ψηφοδέλτια η διαφορά Βουδούρη και Δέδε
Μέχρι στιγμής (16.00 απόγευμα Δευτέρας), έχουν καταμετρηθεί τα 1708 από τα 1716 εκλογικά τμήματα για τις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου.

Πρώτος είναι ο Τατούλης με 43,2% και 11 έδρες, ακολουθεί ο Βουδούρης με 15,7% και 4 έδρες και τρίτος είναι ο Δέδες με 15,3% και 4 έδρες. Η διαφορά ανάμεσα σε Βουδούρη και Δέδε είναι περίπου 1200 ψηφοδέλτια.

Ο Δολτσινιάδης της Χρυσής Αυγής παίρνει 8,9% και 2 έδρες, ο Γόντικας του ΚΚΕ 6,4% και 2 έδρες, ο Μανώλης 5,1% και μία έδρα, ο Κάτσαρης της Ανταρσύας με 2,9% και μία έδρα και τέλος η Λυμπεροπούλου των Οικολόγων με 2,1% και μία έδρα.

2 σχόλια

  • egatheti
    egatheti Δευτέρα, 19 Μαϊος 2014 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι, έτσι... πολλές ήταν και οι γυναίκες ψηφοφόροι των μαυροντυμένων και ελαφροκουρεμενων αγοριών λέει...
    και αναρωτιέμαι με το φτωχό μου μυαλό, αφού σύμφωνα με τις διακηρύξεις των "ηγετών" τους η γυναικεία χειραφέτηση είναι προϊόν παγκόσμιας Εβραϊκής προπαγάνδας με στόχο την παρακμή των εθνών, δε θα πρεπε οι εν λόγω κυρίες να κλειστούν στις κουζίνες τους να πλύνουν κανα πιάτο αντί να τρέχουν στις κάλπες? Ετσι βρε παιδί μου, για να δικαιώσουν τα ιδανικά του αγώνα...!!

  • egathetos
    egathetos Δευτέρα, 19 Μαϊος 2014 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευγε πελλοπονήσιοι .....με τα καλάβρυτά σας ..τον σταυρό της Μεγαλόπολης τα καμμένα χωριά να ανεμίζουν..εύγε ..αλλά μονο 2 έδρες στους νεοναζί βρε ??Έπρεπε να του δωσετε την περιφέρεια..εγω θα έκανα υπομονή εσείς οι υπόλοιποι να έβλεπα που θα κρυβόσαστε .....ιδαίτερα κάτι μελαχρινοί ...Αλλα κάπιοι πίστεψαν πως τα ξυρισμένα αγόρια είναι λέει αντισυστιμικοί με καθαρά χέρια ...γιατί λέει είδαμε και τους πολιτικούς...Στο χέρι σας είναι παληκάρια μου να αλλάξετε τα πράγματα με νεους ανθρώπους ...κι αν δεν κάνουν σπίτι τους κι αυτοι ..και μετά άλλοι ..Αλλά πότε ακουσατε κάτι απο τους χρυσαυγίτες που σας έπεισε ?Πότε έιπαν κάτι ..έστω και ψέμα ..με ένα σκαμπίλι κι ένα ποτήρι νερό δεν μπορείς να κάνεις όνειρα για τα παιδιά σου..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...