Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκάθαρη θέση από τον Βλάση ο οποίος στηρίζει ανοιχτά Τατούλη (και Σμυρνιώτη)

Ξεκάθαρη θέση από τον Βλάση ο οποίος στηρίζει ανοιχτά Τατούλη (και Σμυρνιώτη)
Με μία ξεκάθαρη γραπτή δήλωσή του, ο ιατρός και μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης, παίρνει θέση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Ειδικότερα, γράφει… «Οι εκλογές της προσεχούς Κυριακής είναι ιδιαίτερα σημαντικές και για την Αυτοδιοίκηση και για την ευρωπαϊκή θέση-πορεία της χώρας μας. Και είναι βέβαιον ότι τη σημασία αυτή την κατανοεί  κάθε πολίτης, τουλάχιστον ο ενημερωμένος πολίτης, ο οποίος και θα αποφασίσει υπεύθυνα και ώριμα μπροστά στην κάλπη.
Προσωπικά, βέβαια, και όσον αφορά στις ευρωεκλογές είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει μαζικά τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη που οδήγησε και κράτησε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Για τις περιφερειακές εκλογές και, πιο συγκεκριμένα, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η στήριξη του πρωθυπουργού στον Πέτρο Τατούλη υπήρξε και ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη-την επικροτώ απόλυτα.
Το ίδιο ισχύει για τον Γιάννη Σμυρνιώτη, τον Δήμαρχο της Τρίπολης, του οποίου το έργο, κατά τη λήγουσα θητεία του, είναι ορατό και αδιαμφισβήτητο. Θεωρώ ότι αυτό το έργο πρέπει να συνεχιστεί με τη νέα εξουσιοδότηση εκ μέρους των δημοτών».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...