Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιάννη Κατσίρη

Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιάννη Κατσίρη
Σε μήνυμά του, ο Καθηγητής – Διευθυντής ΙΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Ιωάννης Δημ. Κατσίρης, αναφέρει:
«Ευχαριστώ ολόθερμα όλους τους Αρκάδες συμπατριώτες μου, οι οποίοι με στήριξαν με την ψήφο τους και μου εμπιστεύθηκαν μία θέση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είχα στη διάθεσή μου προκειμένου να επικοινωνήσω μαζί τους.
Η επιλογή να προχωρήσω μαζί με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη, έγινε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου αλλά και τη σοβαρότητα το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες.
Η επιλογή αυτή δικαιώθηκε με την ετυμηγορία των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίοι με εμπιστευτήκαν, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, απαιτώντας ευρύτερες συνεργασίες για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που δοκιμάζουν την Περιφέρεια, αναδεικνύοντας τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» του Πέτρου Τατούλη πρώτο.
Ως νεοεισερχόμενος στο χώρο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, αλλά φύσει και θέσει αγωνιστής τα τελευταία 12 χρόνια στη Α΄/βάθμια Αυτοδιοίκηση, στις προτεραιότητές μου είναι η μέγιστη αξιοποίηση όλων εκείνων των χρηματοδοτικών εργαλείων για την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών, την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, την ενεργοποίηση μεγάλων έργων για την απασχόληση, την ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα και την αύξηση του τουριστικού προϊόντος στην Περιφέρεια μας.
Βασική μου επιδίωξη παραμένει η καταπολέμηση της ανεργίας και η διασφάλιση της εργασίας, προασπίζοντας πάντοτε τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Θα παραμένω, όπως πάντοτε, στην πρώτη γραμμή του αγώνα μεταφέροντας τη δική σας φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο και διεκδικώντας την πρόοδο προς όφελος όλων των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Δώσατε μια καθαρή εντολή στο Πέτρο Τατούλη και στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» να χτίσουμε μαζί το μέλλον της Περιφέρειας με συνέπεια, σοβαρότητα, ανθρωπιά. Με αίσθημα ευθύνης στεκόμαστε απέναντί σας και υποσχόμαστε να μη σας διαψεύσουμε. Θα σας πείσουμε στην πορεία με τα έργα μας. Η νίκη ανήκει στο χθες. Στο παρόν και το μέλλον ανήκει η δουλειά και η ευθύνη. Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεργαστούμε όλοι για το καλό του τόπου μας.
Ενωμένοι θα κτίσουμε και θα πετύχουμε.
 
Ιωάννης Δημ. Κατσίρης
Καθηγητής – Διευθυντής ΙΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...