Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Ξεκίνησε να φτιάχνει βουλευτικό ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία!

Ξεκίνησε να φτιάχνει βουλευτικό ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία!
Την Τρίτη 23.12.2014 συνεδρίασε στην Τρίπολη η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας και συζήτησε για τις πολιτικές εξελίξεις και την ετοιμότητα των οργανώσεών του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, ενόψει των διαφαινόμενων επερχόμενων κοινοβουλευτικών εκλογών.
Από τη συνεδρίαση αυτή ξεκίνησε και η διαδικασία της υποβολής της διαθεσιμότητας των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Αρκαδία.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ενημερώνει τους Αρκάδες ψηφοφόρους, ότι ουδείς πολίτης διαθέτει, ακόμη, την έγκριση της οργάνωσης και των οργάνων του κόμματος ως υποψήφιος βουλευτής, και ότι η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου με τις αποφάσεις που θα ληφθούν μέσα από συζήτηση στις Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία, καθώς και τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος το οποίο θα αποφασίσει με δημοκρατικές διαδικασίες σύμφωνα και με το καταστατικό της λειτουργίας του.
Οι αποφάσεις και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας θα ανακοινωθούν από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...