Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Με τον Παπαμιμίκο συναντήθηκε η Εύη Τατούλη – «Η Αρκαδία πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια και στη Βουλή»!

Με τον Παπαμιμίκο συναντήθηκε η Εύη Τατούλη – «Η Αρκαδία πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια και στη Βουλή»!
Με τον Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο συναντήθηκε σήμερα η Εύη Τατούλη, στην Αθήνα. Ουσιαστικά, η συνάντηση αυτή αποτέλεσε συνέχεια της συνάντησης που είχε κάνει η Εύη Τατούλη με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, λίγο καιρό πριν.
Η υποψηφιότητά της στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία έχει «κλειδώσει» και με σημερινή της δήλωση στο «Καλημέρα Αρκαδία», επισημαίνει: «Η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές. Στη δύσκολη στιγμή που διανύει η χώρα κλήθηκα από τον Πρωθυπουργό της χώρας να ενισχύσω το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Αρκαδία μας. Κλήθηκα να εισφέρω φρεσκάδα, ανανέωση, νέα οπτική στην πολιτική σκέψη και δράση. Κλήθηκα να αποτελέσω παράγοντα πολιτικής συνεννόησης και συνεργασίας. Σ’ αυτήν την πρόσκληση ανταποκρίνομαι με όλες μου τις δυνάμεις. Στόχος μου να ενώσω τις δυνάμεις μου με άλλους νέους και παλαιότερους πολιτικούς για να ξαναφέρουμε τον άνθρωπο, τον πολίτη, τον ιδιώτη στο προσκήνιο. Να μετατρέψουμε την «κοινωνία πελάτη» σε «πολιτική κοινωνία». Και να φτιάξουμε το πολιτικό σύστημα που θέλουμε μέσα από το πολιτικό κατεστημένο που θέλουμε να αλλάξουμε.
Οδηγούμαστε σε μια εκλογική αναμέτρηση που βρίσκει τον πολίτη αδιάφορο για την κρισιμότητά της. Είναι σημαντικό, όμως, για την Πατρίδα μας αυτές οι εκλογές να αποτελέσουν πολιτική αναμέτρηση, με πολιτικούς όρους και ξεκάθαρο διακύβευμα. Είναι σημαντικό ο πολίτης να αντιληφθεί τη δύναμη της ψήφου του και να την αξιοποιήσει δημιουργικά. Είναι αναγκαίο η χώρα να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Είναι αναγκαίο το βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μου να μην κατρακυλήσει στα μεταπολεμικά επίπεδα. Η Αρκαδία, σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται ισχυρή πολιτική εκπροσώπηση με προοπτική στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προκειμένου να είναι και εκεί πρωταγωνίστρια.
Θα στηρίξω με τις δυνάμεις μου την προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας και τη στρατηγική διαμόρφωση της επόμενης μέρας. Με σεβασμό και αγάπη στους Αρκάδες συμπολίτες μου, των οποίων την εμπιστοσύνη ζητώ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...