Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλά για τις πρόωρες εκλογές στο «Καλημέρα Αρκαδία» (vd)!

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλά για τις πρόωρες εκλογές στο «Καλημέρα Αρκαδία» (vd)!
"Οι πολιτικές εξελίξεις δεν με αιφνιδίασαν, διότι η αντιπολίτευση έκανε κατάχρηση της διάταξης του συντάγματος, εκβίασε τους θεσμούς και πέτυχε τη διάλυση της Βουλής" δήλωσε η Ανδρέας Λυκουρέντζος στην κάμερα του Καλημέρα Αρκαδία, σχετικά με τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.
"Η Ελλάδα με τις προσπάθειες της κυβέρνησης πέτυχε τη σταθεροποίηση της οικονομίας, έμεινε στην ευρωζώνη, πράγματα που δεν πέτυχε μόνο με τις προσπάθειες της κυβέρνησης αλλά και με τις θυσίες και τις δοκιμασίες της κάθε οικογένειας" συμπλήρωσε.
Καλώντας τους Αρκάδες να τον ψηφίσουν δήλωσε ότι γνωρίζει τον πόνο της κάθε Αρκαδικής οικογένειας, ξέρει αυτός και οι συνεργάτες του ποιά είναι τα προβλήματα και θα προσπαθήσουν με ένα σχέδιο ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της οικονομίας να οδηγήσουν την Ελλάδα με ασφάλεια και σιγουριά.
Τέλος, είπε χαρακτηριστικά ότι "βεβαιώνω τους συμπατριώτες μου ότι θα συνεχίσω αυτή την πορεία με έντιμες σχέσεις με το λαό, διαφάνεια και ακεραιότητα και ζητώ να με ψηφίσουν αυτοί που αισθάνονται υπερηφάνεια για μένα, ώστε να τους εκπροσωπήσω στη Βουλή".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...