Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Εκλογές 2015: Κινητικότητα και στην Αρκαδία για το νέο κόμμα του Παπανδρέου!

Εκλογές 2015: Κινητικότητα και στην Αρκαδία για το νέο κόμμα του Παπανδρέου!
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η κάθοδος του νέου κόμματος με αρχηγό τον Γιώργο Παπανδρέου, στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Το Σάββατο αναμένεται να γίνει η παρουσίαση τουονόματος, των συμβόλων και της ιδρυτικής διακήρυξης και μέχρι τις 9 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχουν δηλωθεί τα ονόματα των νέωνκομμάτων για να προλάβουν τιςεκλογές.
Η αλήθεια είναι ότι και στην Αρκαδία υπάρχει μία σχετική κινητικότητα για να συγκροτηθεί βουλευτικό ψηφοδέλτιο.
Από το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία» προκύπτει ότι έχουν γίνει βολιδοσκοπήσεις σε διάφορα πρόσωπα, που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, και αναμένονται απαντήσεις ... Το να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο, σε τόσο λίγο καιρό και κάτω από αυτή τη χρονική πίεση, μόνο εύκολο δεν είναι ...
Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η δραστηριοποίηση του Δημήτρη Μπερτζελέτου στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Πρόκειται για ένα πρόσωπο με σημαντικό πορεία στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, που τα τελευταία χρόνια αποστασιοποιήθηκε από το κόμμα. Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας στο συνδυασμό του Γιώργου Δέδε.
Αν τελικά θα είναι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας, αυτό δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει... Σε κάθε περίπτωση όμως θα στηρίξει ενεργά το συγκεκριμένο κόμμα, στην περιοχή μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...