Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Έρχονται … εκπλήξεις για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία!

Έρχονται … εκπλήξεις για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία!
Έντονες είναι οι διεργασίες στο χώρο του τοπικού ΠΑΣΟΚ για να συγκροτηθεί ένα όσο το δυνατόν ισχυρότερο ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία, για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ψηφοδέλτιο που θα δυναμώσει τη θέση του κόμματος στην Αρκαδία, προκειμένου να πλασαριστεί στην 3η θέση που «δίνει» βουλευτική έδρα. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός στόχος του ΠΑΣΟΚ. Να πάρει όσο πιο μεγάλο ποσοστό μπορεί και να βγει 3ο κόμμα στην Αρκαδία, έτσι ώστε να διατηρήσει τη βουλευτική του έδρα.
Δεδομένη θα πρέπει η εκ νέου υποψηφιότητα του βουλευτή και Υφυπουργού Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Πρόκειται για το δυνατό χαρτί του κόμματος που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση έχει ανοδική πορεία και αυτή η φορά θεωρείται πάλι ότι θα πάρει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ψήφων.
Επίσης, είναι πολύ πιθανό, δύο από τους τέσσερις υποψηφίους βουλευτές, που ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, στις προηγούμενες εκλογές, να είναι πάλι υποψήφιοι. Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές υποψήφιοι ήταν οι Τσιλιβής, Τομαράς, Μπρακουμάτσου (νυν δημοτική σύμβουλος Τρίπολης) και Αθανασόπουλος.
Για τις άλλες δύο κενές θέσεις, θα υπάρξουν ονόματα – εκπλήξεις. Ονόματα που δεν περιμένει κανείς ή σχεδόν κανείς …
Το ένα πρόσωπο θα είναι πανεπιστημιακός ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Αρκαδία, είναι σημαντικός επιστήμονας και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Το όνομά του δεν είχε ακουστεί πάλι για υποψήφιος.
Η γυναίκεια υποψηφιότητα θα είναι με πρόσωπο από την Τρίπολη, που επίσης, δεν περιμένει κανείς. Είναι πρόσωπο γνωστό στην τοπική κοινωνία, με σημαντική επαγγελματική πορεία.
Είναι πλέον θέμα λίγων ημερών για να παρθούν τελικές αποφάσεις. Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή θα είναι στην Τρίπολη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

2 σχόλια

  • Πάνος
    Πάνος Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    χαχαχαχαχαχααααααα κι ειχαμε μια σκασιλα

  • τακης
    τακης Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλη χρονια.......βαλτε τον αδερφο της Δωρας το βασιλη ....και για γυναικα τη ματινα!!!!!!!!!!!!!!! Να σπασουν τα τσιμεντα!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...