Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Βλάσης στο «Καλημέρα»: «Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση 4ετίας, με κορμό τη ΝΔ» (vd)

Βλάσης στο «Καλημέρα»: «Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση 4ετίας, με κορμό τη ΝΔ» (vd)
Μία … ανάσα πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο μέχρι πρότινος βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, πρώτος στη λίστα της ΝΔ στην Αρκαδία, Κώστας Βλάσης, μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» και στον Μηνά Αρτόπουλο.
Μεταξύ άλλων, είπε ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αφού επί κυβέρνησης της ΝΔ, άρχισαν να ισορροπούν τα οικονομικά, ο τουρισμός έπαιρνε μπρος μέχρι που προκλήθηκαν οι εκλογές του Ιανουαρίου.
Άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έκανε μεγάλο κακό στη χώρα μέσα σε λίγους μήνες. Ο κόσμος, τόνισε, ότι πίστεψε στα ωραία λόγια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχουν εύκολοι δρόμοι.
Δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι η ΝΔ έχει κάνει πολλά λάθη, τόνισε όμως ότι πιστεύει στον ιδιωτικό τομέα και ότι στόχος είναι να ομαλοποιηθεί η οικονομία για να μπορέσει να έρθει η ανάπτυξη.
«Η χώρα χρειάζεται μία σταθερή κυβέρνηση 4ετίας, με βασικό κορμό της ΝΔ. Στο τραπέζι της συνεννόησης, την επόμενη μέρα, θα υπάρχει μία καρέκλα για το ΣΥΡΙΖΑ» είπε.
Υπογράμμισε δε ότι ούτως ή άλλως θα είναι δύσκολα τα επόμενα δύο χρόνια για τη χώρα όμως πρέπει σε αυτό το διάστημα να μπουν οι βάσεις για να επανέλθει μία ομαλότητα στην οικονομία και να μην χαθεί άλλος χρόνος.
* Η συνέντευξη έγινε στη σουίτα του ξενοδοχείου «Μαίναλον» στην Τρίπολη και το ευχαριστούμε πολύ. Για το ξενοδοχείο περισσότερα, μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.mainalonhotel.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...