Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Λαφαζάνης από Τρίπολη: «Ο Τσίπρας ξεγέλασε τον ελληνικό λαό (vd)

Λαφαζάνης από Τρίπολη: «Ο Τσίπρας ξεγέλασε τον ελληνικό λαό (vd)
Λίγο πριν την αποψινή του ομιλία στην Καλαμάτα, ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, έκανε μια μικρή στάση στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βασιλείου όπου βρίσκεται το περίπτερο του κόμματος.
Αφού χαιρέτησε πολίτες που ήταν εκεί, έκανε δηλώσεις στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Αρχικά εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Λαϊκή Ενότητα πάει καλά, μπαίνει γερά και θα έχει πολύ καλά ποσοστά την Κυριακή το βράδυ.
Η Λαϊκή ενότητα -όπως είπε- μπορεί να είναι η δύναμη που με το ποσοστό που θα πάρει στις εκλογές να καθορίσει τις μετεκλογικές εξελίξεις.
«Την Δευτέρα η μνημονιακή συναίνεση θα πέσει στο κενό, τα μνημόνια θα πέσουν στο κενό και οι μνημονιακές συγκυβερνήσεις θα δοκιμαστούν σκληρότατα διότι θα υπάρχει μια φωνή που θα έχει απήχηση στο λαό αυτή της Λαϊκής Ενότητας» τόνισε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια μίλησε για το «μεγάλο θύμα» όπως είπε του τρίτου μνημονίου το οποίο είναι οι αγρότες.
«Το ζήτημα για την χώρα είναι εάν θα έχουμε τα μνημόνια τα οποία θα λεηλατούν την χώρα και τα επόμενα χρόνια η θα τα ακυρώσουμε»
«Με ισχυρή Λαϊκή Ενότητα την Κυριακή τέρμα στα μνημόνια», πρόσθεσε.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου, εάν ο Αλέξης Τσίπρας ξεγέλασε την «αριστερή πλατφόρμα» του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε με έντονο ύφος: «Το χειρότερο είναι να ξεγελάσει κανείς τον Ελληνικό λαό και δυστυχώς ξεγελάστηκε. Ο Αλέξης Τσίπρας γύρισε την πλάτη στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις, γύρισε την πλάτη στις διακηρύξεις μας και από το αντιμνημόνιο πέρασε στην αντίπερα όχθη» .
Δείτε το βίντεο.
Μ.Σ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...