Και ο Παναγιώτης Παναγούλιας υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη
ΕΝΙΣΧΥΕΙ …, σήμερα 22 Ιουνίου 2023, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης την παρουσίαση των νέων υποψήφιων συμβούλων του για τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Παναγιώτης Παναγούλιας του Γεωργίου και της Δήμητρας, γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Είναι παντρεμένος με τη Γιώτα Τσελά και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Είναι Απόφοιτος Λυκείου και εργάζεται ως υπάλληλος του Πυροσβεστικού Σώματος.
Έχει διατελέσει 24 χρόνια Ποδοσφαιριστής από το 1994-2018 σε αρκετές ομάδες της Αρκαδίας (Αστέρα Τρίπολης, Παναρκαδικό, Α.Ο Τρίπολης, Δόξα Μεγαλόπολης, Α.Ο Τεγέας, Νεστάνη, Παγγορτυνιακό, Μαντινειακό, Βρασιές και Ερμή Μερκοβουνίου).
Το 2000 τον επέλεξε η ΕΠΣ Αρκαδίας να εκπροσωπήσει το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο ως Λαμπαδηδρόμος στην Ολυμπιάδα του Σύδνεϋ.
Συνεχίζει στον χώρο του ποδοσφαίρου ως Προπονητής από το 2019-σήμερα.
Σχετικά Άρθρα
- Πρόεδρος Αετορράχης: "Ο δρόμος Σταυροδρόμι - Αετορράχη παραμένει κλειστός - Αυτοί που ενημερώνουν για το αντίθετο, θα είναι υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί"
- Φεστιβάλ Τέχνης στα σοκάκια της παλιάς Αγοράς της Καρύταινας!
- Δωρεάν δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τη Γορτυνία!
- Ξεκινούν αιτήσεις για 600 προσλήψεις στο πυροσβεστικό σώμα
- Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος από την ΑΕΚ στον ASTERAS AKTOR - Είναι διεθνής με την Εθνική Κ21!






