Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θεοδωρακόπουλος και Καπλάνης αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους!

Θεοδωρακόπουλος και Καπλάνης αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους!

Δημοτικά Γορτυνιας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-07-2023

ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ  ΒΥΤΙΝΑΣ

Η  αναστολή του  γραφείου  του Ταχυδρομείου  Βυτίνας  και κυρίως  ο προγραμματισμός των κινήσεων για να δοθεί μια λύση στο μεγάλο πρόβλημα της περιοχής,  έφεραν  σήμερα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας,  τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και τον Γιώργο Καπλάνη.

 Οι δυο υποψήφιοι δήμαρχοι Γορτυνίας αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δράσουν από κοινού ώστε να μεγιστοποιήσουν το αποτέλεσμα. Η πρώτη κινησή τους ήταν να μην μεινουν σε δηλώσεις και ανακοινώσεις αλλά να λειτουργήσουν ουσιαστικά, όπως το συνηθίζουν άλλωστε  και να  ενημερώσουν,  πριν από την έναρξη της συνεδρίασης,  το νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμπελοκήπων –Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, από τον οποίο και ζήτησαν δυναμική παρέμβαση για το θέμα.

«Δεν γίνεται να αφήνουμε να αφανίζονται οι υπηρεσίες από τους μικρούς και ιδιαιτέρως τους ορεινούς δημους. Θέλουμε να ακουστεί σήμερα η φωνή μας» είπαν με μια φωνή. Ο κ. Κυρίζογλου τους υποσχέθηκε ότι στη διάρκεια της συνεδρίασης θα θέσει  το θέμα εκ των πρώτων. Και το έπραξε. Απευθυνόμενος στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, όπου επικεφαλής ήταν η Υπουργός κυρία Κεραμέως, τόνισε : «Μου ζητήθηκε να το αναφέρω και θα το πω. Είναι πολύ δυσμενής ενέργεια για τις τοπικές κοινωνίες-  κι εμείς δήλώσαμε ήδη την αντιθεσή μας – το κλείσιμο 65 καταστηματων των ΕΛΤΑ, τα οποία  κλείνουν αυτή την εβδομάδα».

 Στη συνέχεια  ο Γιώργος Καπλάνης και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος  είχαν μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τον αναπληρωτη Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο από τον οποίο επίσης ζήτησαν παρέμβαση για το θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Βυτίνας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 08:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ν.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΛΑΝΗ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι μαζί στο Μιλτο μετά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...