Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εξέλιξη - "βόμβα" στη Γορτυνία | Μαζί με τον Μέγα ο Κωνσταντίνος Σταθάς από τα Τρόπαια - Όλο και πιο ισχυρή η παράταξη του γιατρού!

Εξέλιξη - "βόμβα" στη Γορτυνία | Μαζί με τον Μέγα ο Κωνσταντίνος Σταθάς από τα Τρόπαια - Όλο και πιο ισχυρή η παράταξη του γιατρού!

Μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στα δημοτικά τεκταινόμενα της Γορτυνίας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Σταθάς από τα Τρόπαια προχώρησε σε δήλωση συμπόρευσης με την παράταξη του Γιατρού κ. Παναγιώτη Μέγα: «Η Γορτυνία που μας Αξίζει».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σεβόμενος τους συμπολίτες μου, που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, Θα ήθελα να γνωστοποιήσω. σε όσους δε γνωρίζουν. την απόφασή μου να συμπορευθώ με την παράταξη του κ. Μέγα: «Η Γορτυνία που μας Αξίζει». Η απομάκρυνσή μου από την παράταξη του κ. Κούλη είναι γνωστή από τον καιρό που διετέλεσα ως αντιδήμαρχος στη Δ.Ε. Τροπαίων, δεδομένου ότι κάθε προσπάθειά μου να ικανοποιήσω τις ανάγκες της Δ.Ε Τροπαίων αγνοούνταν προκλητικά και δεν στηρίχτηκε από τη συγκεντρωτική και αντιθεσμική συμπεριφορά του νυν Δημάρχου Γορτυνίας, με αποτέλεσμα να μην υλοποιηθεί τίποτα από όσα ήταν στο πρόγραμμά του. Παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή με όλες μου τις δυνάμεις πίστεψα και στήριξα τη συγκεκριμένη παράταξη, θεωρώντας ότι Θα φέρει κάτι νέο και καλό στον τόπο μας, δυστυχώς διαψεύστηκα. Αντιμετώπισα ένα απολυταρχικό καθεστώς που λειτουργούσε κεκλισμένων των θυρών με «Ημετέρους» και προειλημμένες αποφάσεις. 'Επρεπε να λειτουργώ ως αντιδήμαρχος στο μικρό περιθώριο που μου άφηνε ο Δήμαρχος με την έγκρισή του χωρίς να έχω καμία συμμετοχή στο κέντρο λήψεως αποφάσεων. Απογοήτευσα έτσι, πρωτίστως τον εαυτό μου και κατ' επέκταση στους υποστηρικτές μου. Η αποστασιοποίηση υπήρξε μονόδρομος. Μαριονέτα δεν υπήρξα ποτέ. Συνεχίζω να αγωνίζομαι και δεν αποσύρομαι. Θα διεκδικήσω την υλοποίηση του οράματός μου για μια Γορτυνία που μας Αξίζει. Δεν εγκαταλείπω, αλλά μένοντας πιστός στις ιδέες, στις αρχές και στις πεποιθήσεις μου, επιλέγω να συμπορευθώ με τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μέγα, ο οποίος διαθέτει κατά κοινή παραδοχή την υπευθυνότητα. εντιμότητα, ειλικρίνεια, επιστημονική κατάρτιση και Δημοκρατικό ήθος. Δηλώνω τη στήριξή μου στο πρόγραμμα της Παράταξης: «Η Γορτυνία που μας Αξίζει» γιατί αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες του τόπου μας και ικανοποιεί τις προσδοκίες μου. Γνώμονας της απόφασής μου είναι η αγάπη για τον τόπο μου και μόνο και ευελπιστώ ότι Θα στηρίξετε την επιλογή μου.
Μετά τιμής Σταθάς Κωνσταντίνος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Τροπαίων

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 00:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά την βόμβα . Οι επιλογές του κ. Μέγα είναι καιροσκοπικές. Ο κ. Σταθας αλλάζει τις παρατάξεις σαν τα πουκάμισα , για ίδιον όφελος. Δεν έρχεται τίποτα καινούργιο, οι ίδιοι άνθρωποι ξανά και ξανά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μποοοοοοοοοό-μπααααααααα

  • ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ
    ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 03:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ..... και που λες ευτυχία, ευτυχία δεν βρήκαμε...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 02:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό κουράγιο κύριε Μέγα εάν εκλεγεί ο κος Σταθάς σε 6 μήνες θα έχει πάρει τον δρόμο για την επόμενη παράταξη.Καλη δύναμη για να τον διαχειριστείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...