Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον Βασίλη Ψυχογυιό ανακοίνωσε ο Σμυρνιώτης

Τον Βασίλη Ψυχογυιό ανακοίνωσε ο Σμυρνιώτης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά τον Ψυχογυιό Δημ. Βασίλη.

Ο Βασίλης είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Δημοτικός Σύμβουλος.
Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών Master of Science in Economics and e-Business από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).
Εργάζεται στον χώρο της Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.
Είναι Διευθυντικό Στέλεχος σε μεγάλη Ελληνική εταιρία με παρουσία και ενεργά έργα σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο.
Έχει συμμετάσχει και έχει πραγματοποιήσει σειρά διαλέξεων σε Συνέδρια-Forums που αφορούν τις νέες Τεχνολογίες και την Οικονομία σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Παράλληλα διατηρεί Τεχνική Εταιρία Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων με τον αδερφό του Νίκο η οποία έχει αναλάβει σημαντικά έργα στην Αττική.
Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Σμυρνιώτη ενώ Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την διετία 2019-2021.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Αρχηγός Αθλητικού Σωματείου Μπάσκετ που Αγωνίζεται στην Α’ Τοπική κατηγορία Αθηνών με πλούσια δράση και εξαιρετική πορεία.
Είναι Πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου εκλεγμένος από τον Οκτώβριο του 2021 (είχε διατελέσει Πρόεδρος και την τετραετία 2010-2013).
Ως Πρόεδρος έχει επιδείξει σημαντικότατο έργο με οδηγό την μεγάλη αγάπη του για τον τόπου του την Τεγέα αλλά και την Τρίπολη.
Το 2013 ήταν ο πρωτεργάτης της παραχώρησης του γηπέδου του Τεγεατικού Συνδέσμου στον Δήμο Τρίπολης και υπογραφής της Σχετικής Σύμβασης με τον Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη, γεγονός που έθεσε τις βάσεις για την κατασκευή του γηπέδου.
Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Κατερίνα Μαιχόσογλου και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Χριστίνα, Φοιτήτρια Πολιτικό Μηχανικό και τον Δημήτρη, Φοιτητή στην Σχολή Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Στάδιο Τεγέας.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κ.ψυχογυιος που ζει μόνιμα στην Αθήνα μπορεί να μας πει σε πόσα δημοτικα συμβούλια συμμετείχε την Δημοτική περίοδο που διανύουμε και πόσες προτάσεις έκανε για την Τεγέα.Επισης μπορεί να μας πει,ως πρόεδρος του Τεγεατικου γιατί η διοργάνωση του φετινού πανηγυριού είναι κατά γενική ομολογία η χειρότερη των τελευταίων χρόνων?.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...