Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Γορτυνία | Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-08-2023

ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ …

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Το ωραίο ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από λίγους μήνες φθάνει στο τέλος. Η αγάπη μας όμως για την ευλογημένη μας Γορτυνία  δεν έχει τέλος. Σκοπός μας σε αυτή την προσπάθεια ήταν να αλλάξουμε τα πράγματα και να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, ώστε να απογειώσουμε την ανάπτυξη, να αυξήσουμε τις δραστηριότητες, μειώνοντας και αντιστρέφοντας την ερημοποίηση του δήμου μας. Με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση. Δεν θέλαμε ούτε να καταγγείλουμε τους αντιπάλους μας, ούτε να διχάσουμε τους κατοίκους, γιατί θεωρούμε ότι όλες κι όλοι ενδιαφέρονται για το καλό της Γορτυνίας, άλλο αν δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν ή δεν τα καταφέρνουν τώρα.  

Η παράταξη μας έθεσε επάνω από όλα το «Εμείς» και όχι το «Εγώ». Και δεν κινηθήκαμε με διχαστικές κορώνες ούτε ζητήσαμε από τα κόμματα κάποια στήριξη. Επιδιώκουμε τη συνεννόηση και τη συνεργασία γιατί οι μεγάλοι στόχοι επιτυγχάνονται με ενωμένες τις δυνάμεις. Δεν είναι τυχαίο ότι επισκεφτήκαμε και τα 70 χωριά (Κοινότητες) του δήμου καθώς και τους περισσότερους οικισμούς. Θέλαμε να γνωριστούμε με τους ήρωες μόνιμους κατοίκους και να πληροφορηθούμε από πρώτο χέρι για τα προβλήματα, δηλαδή την ποιότητα του νερού, την έλλειψη αγροτικών δρόμων, την εγκατάλειψη της πρωτογενούς παραγωγής, την συντήρηση του οδικού δικτύου, τα θέματα Υγείας και καθημερινότητας κ.α.

Με βάση όλα αυτά παρουσιάσαμε στις 23 Ιουλίου στα Τρόπαια το πρόγραμμά μας, ένα πρόγραμμα πρωτοποριακό, με κατά γενική ομολογία εντυπωσιακές προτάσεις. Ένα πρόγραμμα που προκάλεσε αίσθηση. Εκεί φάνηκε ότι τα πράγματα είχαν μπει σε σειρά, καθώς είχαν καλυφθεί και οι ελάχιστες υποχρεώσεις για τη νόμιμη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, αν και κάποιοι με συνεχείς και ψευδείς  διαδόσεις μιλούσαν για το αντίθετο. Οι συνεννοήσεις και οι συνεργασίες για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει πήγαιναν στο σωστό δρόμο. Ώσπου ξαφνικά εμφανίστηκαν εμπόδια από τις άλλες πλευρές. Και παρά τις προσπάθειες μας, δεν ξεπεράστηκαν, το όραμα χάθηκε.

Επειδή όμως η προσπάθεια μας για τις μεγάλες αλλαγές στο δήμο μας προϋπόθετε συνεργασίες και συνεννοήσεις, αλλιώς θα κάναμε ελάχιστα πράγματα η συντονιστική επιτροπή της παράταξης «ΓΟΡΤΥΝΙΑ Νέοι Ορίζοντες» έλαβε την απόφαση να μην συμμετάσχει στις εκλογές.

 «Δεν μας ενδιέφεραν οι θέσεις και οι καρέκλες από την ώρα που μόνοι δεν θα μπορούσαμε, να αλλάξουμε την πορεία του δήμου μας» σχολίασε ο επικεφαλής Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Και πρόσθεσε «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 88 φίλους και φίλες της παράταξης που εντάχτηκαν στο ψηφοδέλτιο, τις χιλιάδες πολίτες για την στήριξή τους και να ευχηθούμε καλό αγώνα στις παρατάξεις που συνεχίζουν. Εμείς θα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όταν και εάν μας ζητηθεί, με πρωτοβουλίες, με κατάθεση προτάσεων και πάντοτε με γνώμονα το καλό του τόπου μας»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ     

2 σχόλια

  • Από το πουθενά.
    Από το πουθενά. Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 01:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ποιος είναι αυτος;

  • Καρεκλοκένταυρος
    Καρεκλοκένταυρος Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 09:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννη μου το μαντήλι σου, πήγαινε για τσάι στου ΜΠΟΥΑ τώρα. Καμαρώνατε με τον καπλάνη και εγκλωβίσατε κόσμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...