Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οικονομόπουλος για την αντιπολίτευση: "Τότε τους αφήνουμε να τρέχουν χωρίς φρένα στον κατήφορο που έχουν επιλέξει μόνοι τους"

Οικονομόπουλος για την αντιπολίτευση: "Τότε τους αφήνουμε να τρέχουν χωρίς φρένα στον κατήφορο που έχουν επιλέξει μόνοι τους"
Σε ανακοίνωσή του, ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον Κώστα Τζιούμη, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, αναφέρει: "Σε κάθε εποχή ο λαϊκισμός είναι το όπιο των δυνάμεων της οπισθοδρόμησης. Μεγαλοποιούν τα επουσιώδη, σπουδαιολογούν με ακατάσχετη φλυαρία για τα μικρά, γιατί όσο πιο μεγάλη και φωτεινή είναι η αλήθεια τόσο δυσκολεύονται να την αντικρίσουν κατάματα.
Επιλέγοντας συνειδητά να μην βλέπουν την μεγάλη εικόνα κάνουν θόρυβο για το τίποτα. Με κραυγές και συνθήματα δεν γίνεται πολιτική όμως. Απαιτείται σοβαρότητα και ορθή κρίση.
Ακόμη και στην κριτική, για ένα ασυνήθιστο περιστατικό, που η αντιπολίτευση το έχει μετατρέψει σε μείζον ζήτημα της προεκλογικής της ατζέντας, επειδή ακριβώς αυτή είναι εντελώς άδεια και δεν συγκινεί τους πολίτες της Τρίπολης.
Τους διαβεβαιώνουμε λοιπόν πως η πλατεία Αγίου Βασιλείου το επόμενο διάστημα θα πλημμυρίσει όχι από ένα, αλλά από εκατοντάδες πούλμαν με επισκέπτες, που θα την βλέπουν ως κόσμημα και σημείο αναφοράς της Πόλης μας. Μέχρι τότε τους αφήνουμε να τρέχουν χωρίς φρένα στον κατήφορο που έχουν επιλέξει μόνοι τους."

15 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε εχει να πεσει μαυρο που θα το χορτασετε….το 2019 ειχες τις πλατες του πολυμηχανου και εσυ …. ηρθε η ωρα να πας σπιτι σου αντε μπραβο…. να δουλέψεις και λίγο γιατί και η γουρνοπουλα εχει τα όρια της…

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Γράψτε κόντρα στον Σμυρνιώτη, ψήφους του πάτε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει δίκιο ο Οικονομόπουλος
    Μπράβο Γιωργαρε σε βλέπω να εκλέγεσαι στην πεντάδα με πάνω από 1.000 ψήφους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ Θωμά 10:31 ο μέγας επιστήμονας Σμυρνιώτης "που είναι μηχανικός" για πες μας τι δικά του έργα και πόσα έχει κάνει στην πόλη τα τελευταία χρόνια, γιατί το όνομά του δεν φαίνεται πουθενά ρε συ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    12;17 Μιλάς για τον σμυρνιώτη ρε μαγκάκο της φακής. Ο άνθρωπος έχει εκδώσει πάνω από 2000 άδειες, έχει σχεδιάσει και επιβλέψη έργα σ΄ όλη την Αρκαδία, δεν ρωτάς κάποιους από το Ελαιοχώρι? ξεκιν'ήσατε προσωπικές επιθέσεις σ΄ έναν άνθρωπο που ζει από την δουλειά του? Ρε φιλαράκο 4 χρόνια μασουλάνε τους μισθούς στην δημαρχία και έργο δεν έχουνε προσφέρει. Εκείνος ο Γιώργαρος ξέχασε κατά που πέφτει η υπηρεσία του. Ο κ. Καννελόπουλος έχει ξεχάσει προ πολλού τι σημαίνει το πρόγραμμα auto cad. Να μην μιλήσω για τον Μακαρούνη για την πλήρη έλλειψη της ελληνικής γλώσσας. Μαζευτείτε και κατεβείτε σ΄ έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα. Αυτά που λέτε ή γράφετε ψήφους φέρνουν στον Σμυρνιώτη, διότι ο κόσμος βλέπει την ανικανότητά σας. Μην προκαλείτε άλλο τον κόσμο!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο σμυρνιωτης ο μηχανικός! Χαχαχαχαχ τ ακούσαμε κ αυτό! Σαν το ο καραγκιόζης φούρναρης! Πόσα χρόνια έχει να ασκήσει ενεργά το επάγγελμα ο κρατικοδιαιτος αυτός μηχανικός;;; πόσα κτήρια - φράγματα - πλατείες κλπ έχει χτίσει (ΜΕ ΔΙΚΉ ΤΟΥ ΜΕΛΈΤΗ ΚΑΙ ΕΥΘΎΝΗ) τα τελευταία 20 χρόνια ο Γιαννάκης;; Και άμα είναι τόσο καλός μηχανικός γιατί όταν ήταν δήμαρχος δεν έκανε ο ίδιος τη μελέτη για την πλατεία δωρεάν αλλά την ανέθεσε σε άλλη ομάδα μηχανικών έναντι πληρωμής τους από το δήμο;; Ήταν ανίκανος μηχανικός ή ανίκανος δήμαρχος και επέλεξε συνειδητά να μας χρεώσει χωρίς λόγο;;
    Αγαπητέ σχολιαστή συγνώμη αλλά εκτιθεστε μόνος σας εσείς κ η παράταξη που εκπροσωπείτε... Πάτε να μας δουλέψετε ψιλό γαζί μου φαίνεται!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο μαζέψου! Καλά κονόμησες την διετία και δεν έκανες και τίποτα, μόνο από πανηγύρι σε πανηγύρι γύρναγες. Ασε τις βλαχιές. Σας έβαλε ο Τζιούμης να γράφετε για το έκτρωμα που κατασκευάσατε, για τομ κυκλοφοριακό χάος που έχετε προκαλέσει. Αστα ρε γιωργάκη

  • Θωμάς
    Θωμάς Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπως είχατε αφήσει την πλατεία Αρεως σκαμμένη για 3 χρόνια έτσι θα αφήσετε και την πλατεία Αγίου Βασιλείου , πηγαίνετε σπίτι σας κύριε Τζιούμη εσείς και η παρέα σας και αφήστε το Σμυρνιώτη που είναι μηχανικός να τελειώσει την πλατεία

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 08:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή εκτός από της κούνιες άλλο έργο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 07:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιωργάκη μετρήθηκες και βγήκες λίγος και εσυ άντε τράβα τώρα στη δουλίτσα σου και άσε αυτούς που ξέρουν , θέλουν και μπορούν ….

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ο γιωργάκης, που έχει να πάει στην υπηρεσία κάτι χρόνια

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως μπράβο στον 22:11 που κραταει ημερολόγιο σε ότι αφορά τις υπηρεσίες του κ.Οικονομοπουλου ....Μα έκανες και γελάσαμε ρε φίλε γράψε και κανένα άλλο τέτοιο επιτυχημένο.

  • TenTen
    TenTen Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ Γιώργο, 4 πολύτιμα χρόνια χάθηκαν με την δικιά σας παράταξη!!! Ούτε ένα έργο δεν έχετε καταφέρει να εντάξετε εσείς. Ότι γίνεται στην πόλη το βρήκατε από τον Παυλή. Αν είσαι περήφανος για την εξέλιξη της πλατείας τότε να πας την οικογένεια σου μια βόλτα εκεί!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Γιωργάκη, από την Κανδήλα, από πότε έγινες πολιτικός? Πόσα χρόνια έχεις να βάλεις στολή? σαν δεν ντρέπεσαι λιγάκι που θέλεις να μιλας κι΄ από πάνω

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Στείρα αντιπολίτευση με σκοπό την εξουσία...όχι δεν θα επιτρέψουμε σε αυτή την συμμαχία που σκοπό έχει το ατομικό τους συμφέρον να κερδίσουν και να χάσει η πόλη μας 4 πολύτιμα χρόνια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...