Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στάθης Κούλης: "Η προεκλογική μας εκστρατεία χαρακτηρίζεται κυρίως από σεβασμό προς τους αντιπάλους"

Στάθης Κούλης: "Η προεκλογική μας εκστρατεία χαρακτηρίζεται κυρίως από σεβασμό προς τους αντιπάλους"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η πρώτη πολιτική συνάντηση των 202 υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Ενώνουμε τη Γορτυνία - Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία», έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων την Παρασκευή (15.09.2023).

Θέματα της συζήτησης οι αρχές που πρέπει να διέπουν τη δράση μας αυτή την περίοδο και το καλωσόρισμα στις νέες και τους νέους από όλη τη Γορτυνία που μου κάνουν την τιμή να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Ταυτόχρονα και η παρότρυνση προς τους υποψηφίους να πραγματοποιήσουν πολιτική εκστρατεία που θα βασίζεται στις αρχές της δημοκρατίας, στην ευγενή άμιλλα και θα χαρακτηρίζεται κυρίως από σεβασμό προς τους αντιπάλους.
Ωφέλιμο είναι τη δεδομένη στιγμή, να συνεχίσουν τα ήδη εκλεγμένα μέλη να βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών «σκύβοντας» επάνω από τις ανάγκες τους, δίχως να σπαταλούν ενέργεια και χρόνο σε συζητήσεις και διεργασίες που δεν αφορούν στο κοινό καλό.
Ενωμένοι και με σεβασμό προς τους συμπολίτες μας, θα πορευθούμε μαζί προς την ογδόη του Οκτώβρη. Έχουμε κάνει λάθη αλλά και σωστά. Έχουμε λάβει χρήσιμη ανατροφοδότηση από τον κόσμο την οποία και ζητώ να αξιοποιήσουμε προς όφελος της Γορτυνίας.
Μας περιμένει σκληρή δουλειά εφόσον ανανεωθεί η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας προς την παράταξη μας. Σκληρή δουλειά για την εφαρμογή του στρατηγικού μας προγράμματος, την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων και τη σύγχρονη διοίκηση του δήμου εν γένει, θεμέλια για την οποία έχουμε θέσει ήδη.
Οι επίσημες προεκλογικές συγκεντρώσεις του συνδυασμού «Ενώνουμε τη Γορτυνία - Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στάθης Κούλης

Δήμαρχος Γορτυνίας

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αριστερός ψάλτης αυτή είναι η διαφορά τους ότι δεν χαλάει κανένας την καρδιά του από τους 201 Που λες . Η μπάλα έχει παιχτεί πολύ χαμηλά χωρίς αψιμαχίες και με διάλογο . Τώρα οι κύριοι του Μέγα έχουν λογικά γραμμή να είναι επιθετικοί εριστικοί ειρωνικοί και το ένα ψέμα έρχεται Και πλακώσει το άλλο και εμφανίζονται και πλασάρονται στον κόσμο σα να ήρθαν από το πουθενά λες και δε τους ξέραμε ; Δεν ξέρουμε τον κ Γιαννοπουλο ; Αρα τελικά μήπως πέφτεις στην ίδια παγίδα ;
    Όλα αυτά δείχνουν μόνο ένα Σαν να μη έχουν ιδέα από εκλογές θέλει ψυχραιμία χωρίς κόλπα και τεχνάσματα και ότι αποφασίσει ο Γορτυνιακος Λαός . Ένα ακόμα δεν υποβαθμίζετε τους ψηφοφόρους του κουλη η του κάθε κουλη λέγοντας αυτά που λέτε . Τον συσπειρώνετε . Σεβασμός και 8 Οκτώβρη αφού κλείσουν οι κάλπες ας είμαστε όλοι συμφιλιωμένοι για τον τόπο μας .

  • Γορτυνιος
    Γορτυνιος Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 08:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ναι να σε δω ΑΚΙΣ στις εκλογές τι θα λες ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 01:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Άκης, θέλω να αφήσεις ένα τηλέφωνο να κανονίσουμε στις 8 του μήνα μια συνάντηση στη Δημητσάνα να μου εξηγήσεις το εκλογικό αποτέλεσμα.

  • Αριστερός ψαλτης
    Αριστερός ψαλτης Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχει 201 άτομα από κάτω να κάνουν αγώνα να χαλάνε τις καρδιές τους να τσακώνονται με κοσμο για να βοηθήσουν τον Κουλη να ειναι ξανά δήμαρχος ώστε να πάρει σύνταξη μέτα τη 5ετια και μετά να αφήσει τη γορτυνια στο έλεος του Θεού και αυτόν μην τον είδατε.. κουλη για μένα μακάρι να ξαναβγείς μπας και ο λαός σου καταλάβει τι λάθος έκανε που αγωνίζετε για εσενα....κρίμα για τον υπόλοιπο λέοντος γορτυνιας πουνθελει να δει μια άσπρη μέρα στο τόπο του

  • ΑΚΙΣ
    ΑΚΙΣ Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 21:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπαδοί και υποψήφιοι από όλη τη Γορτυνία για για γεμίσει η αίθουσα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...