Κώστας Τζιούμης από το Κορύθιο: "Είμαστε δίπλα σε όλους τους συνδημότες μας, συνεχίζουμε τον διάλογο"

Σε συνέχεια των επισκέψεων του στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Τρίπολης, ο δήμαρχος κ. Τζιούμης βρέθηκε στην Δ.Ε. Κορυθίου, στα χωριά Ζευγολατιό, Νεοχώρι και Στενό.
Μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο, αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν απόψεις και προβληματισμοί ώστε να υπάρξουν οι σωστές κατευθύνσεις και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Σχετικά Άρθρα
- Επίσημη "πρώτη" για τον Παναρκαδικό! (εικόνες - βίντεο)
- Reunion αποφοίτων λυκείων Τρίπολης (1985)
- Καλάβρυτα | Απεγκλωβισμός για 38 επιβάτες του Oδοντωτού (vd)
- Βαλασόπουλος από το Σιναϊτικο Μετόχι της Μονής του Αγ.Γενναδίου: "Δύο σημαντικά έργα σχεδιάζει η Αρκαδία ΑΕ υλοποιώντας δέσμευση του Περιφερειάρχη"
- Γιορτή της Θάλασσας στον Τυρό | Απογοητευμένη η δημοτική αρχή - "Η αποκλειστική ευθύνη στον Αλιευτικό Σύλλογο - Θα επαναφέρουμε τη Γιορτή από το 2026"
4 σχόλια
-
Κώτσιο σε τελειώσανε οι άνθρωποι του μόχθου, οι 'άνθρωποι που τρέχουν κάθε μέρα. Κράτα τον Παρακεντέ και κάντε βόλτες στην ΙΒ
-
ουτε καν....
μαυρο....
μονο ψεμματα... -
Ευχαριστούμε δήμαρχε για τους υποψήφιους που έβαλες από το Κορυθιο επειδή είμασταν μικρός Δήμος γνωρίζουμε πολύ καλά τα έργα και τις ημέρες των υποψηφίων σου . !!!!!!!!!
-
Ποιούς κατοίκους ρε Κώστα τους παρατρεχάμενους παίρνεις μαζί σου για την φωτογραφία να φαίνεται ότι έχεις κόσμο.