Στον Εμπορικό ο Σμυρνιώτης: "Ο Δήμος Τρίπολης να γίνει και πάλι εμπορικό κέντρο και να μην παραμένει απλός θεατής των εξελίξεων"
Συνάντηση με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης « Ο Ερμής» είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης και υποψήφιοι του συνδυασμού του.
Σε ανακοίνωση, αναφέρεται ...
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η σπονδυλική στήλη της κοινωνίας μας.
Συνομιλήσαμε με τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και ακούσαμε με προσοχή όλες τις προτάσεις τους.
Άνθρωποι που αγωνίζονται, που δίνουν εργασία και μισθό σε συμπολίτες μας και ανάπτυξη στην πόλη μας, επιδιώκουν σταθερά την διατήρηση και αναβάθμιση των επιχειρήσεών τους.
Θέσαμε νέους κοινούς στόχους με πρόγραμμα υλοποιήσιμο ώστε ο Δήμος Τρίπολης να γίνει και πάλι εμπορικό κέντρο και να μην παραμένει απλός θεατής των εξελίξεων.
Σχετικά Άρθρα
- Τοπικό ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου (21-22.3.2026)
- Μπάσκετ - ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ | Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου (21-22.3.2026)
- Άγνωστοι “χτύπησαν” σπίτι στη Μεγαλόπολη - Δείτε εικόνες!
- Πολιτιστικό Σωματείο από το Άργος σε εμπειρία γνωριμίας με την ιστορία και τις παραδόσεις της Τσακωνιάς!
- Επιτυχημένη υλοποίηση κινητικότητας Erasmus+ του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης στην Ισπανία (εικόνες)






