Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απάντηση Best: "Ευθυμήσαμε με τον κ. Σμυρνιώτη. Να έρθει στις εγκαταστάσεις μας να τον κεράσουμε ... τρίγωνο Πανοράματος"!

Η απάντηση Best: "Ευθυμήσαμε με τον κ. Σμυρνιώτη. Να έρθει στις εγκαταστάσεις μας να τον κεράσουμε ... τρίγωνο Πανοράματος"!

Με αφορμή την χθεσινή δημοσκόπηση και την ανακοίνωση που ακολούθησε από τον κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, ο τηλεοπτικός σταθμός Best, προχώρησε στην εξής ανάρτηση - απάντηση προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης...

Με την θεσμική υποχρέωση την οποία ως μέσο ενημέρωσης έχουμε, με την ακεραιότητα της ευθύνης και την πιστότητα του ρόλου τον οποίο υπηρετούμε αδιαπραγμάτευτα εδώ και δεκαετίες, αλλά και της θέσης -στην οποία οι πολίτες μας έχουν κατατάξει με την προτίμησή τους ως πρώτους και τους ευχαριστούμε- οφείλουμε μια απάντηση στα γραφόμενα από τον κ. Σμυρνιώτη.
Καταρχάς, κάνουμε γνωστό, πως οποιαδήποτε απόπειρα αναφοράς γίνεται σε εμάς ή... εμπλοκής μας, κατά αυτόν τον ακατάληπτο τρόπο, στον προεκλογικό αγώνα ο οποίος εξελίσσεται στο δήμο Τρίπολης, πλέον, θα απαντάται δεόντως και αρμοδίως.
Ακολούθως, ξεκαθαρίζουμε πως για λογαριασμό της τηλεόρασης BEST, που είναι ο εντολέας, διεξήχθη η δημοσκόπηση η οποία και παρουσιάστηκε από το κεντρικό της δελτίο ειδήσεων, από μια από τις πλέον πιστοποιημένες και καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο, την εταιρεία RASS. Οι έρευνες έχουν ταυτότητα, δομημένη ανάλυση και στοιχεία και θα μπορούσε ο κ. Σμυρνιώτης να απηύθυνε ένα ερώτημα σε εμάς και να μην εκτίθεται κατά αυτόν τον τρόπο!
Τα υπόλοιπα με τα οποία… βασανίζει το μυαλό του, ο αξιότιμος κ. Σμυρνιώτης, αφιερώνοντας τις δυνάμεις του και τον πολύτιμο και στερεύοντα πολιτικό χρόνο για να ασχοληθεί με ένα μέσο -δήθεν- για να τροφοδοτήσει τις όποιες εντυπώσεις της προεκλογικής αντιπαράθεσης με βαρύγδουπες εκφράσεις περί «προνομιακών σχέσεων» και «σκανδάλων», ακριβώς επειδή υπάρχει η «Διαύγεια» και τώρα την… ανακάλυψε, θα έπρεπε -σε ότι μας αφορά- να αξιολογήσει τα όσα διαπιστώνει, πριν μιλήσει, στην αντιπαραβολή και με τα υπόλοιπα μέσα. Έτσι, πολύ απλά, η λάσπη στον ανεμιστήρα επιστρέφεται!
Όσο για τα περί «τριγωνικής σχέσης» και άλλα τέτοια… γαργαλιστικά, χαιρόμαστε που ευθυμήσαμε σε αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο, παρ’ όλα αυτά είμαστε σε θέση στην πρώτη του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας -πιθανόν αύριο- να τον κεράσουμε, το μόνο τρίγωνο που ξέρουμε… Λαχταριστό τρίγωνο Πανοράματος.
Με κάθε εκτίμηση, και, με την υπόμνηση να παύσει η όποια προσπάθεια εμπλοκής μας στα όσα εξελίσσονται στο πεδίο της προεκλογικής «μάχης». Και φυσικά, καλή επιτυχία, Κε Σμυρνιώτη.
Τηλεόραση BEST

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννάκη το έφαγες πάλι το τριγωνάκι ´πανοράματος. Κρατήσου μέχρι την Κυριακή έρχεται και η μεγάλη μπανάνα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    20:13 Αυτά να τα γράφεις με το ονοματεπώνυμό σου όμως μωρή κοτούλα λειράτη, όχι ανώνυμα. Το παίζεις και μάγκας κιόλας. Βάλε το ονοματάκι σου αν έχεις αρχ@@@ (που δεν έχεις) και κατόπιν γράψε το σχόλιο, για να δούμε μετά πόσο θα τρελαθείς. Εκτός κι αν νομίζεις ότι επειδή γράφεις ανώνυμα δεν μπορείς και να αποκαλυφθείς. Κοκοκό τώρα και νάνι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Για γέλια κατάντησες Γιάννη. Περίγελος με αυτούς που έχεις μαζέψει. Αλλά και στο παρελθόν πάντα έφταιγαν οι άλλοι για τις ήττες σου.

  • Best καναλάρα
    Best καναλάρα Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίλησε το best και ο Μπελογιάννης για ακεραιότητα και ευθύνη! Το best! Θα τρελαθούμε τελείως…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...