Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Εμείς είμαστε το καινούργιο. Θα φέρουμε το Δήμο και την Τρίπολη ψηλά!" (vd)

Τζιούμης στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Εμείς είμαστε το καινούργιο. Θα φέρουμε το Δήμο και την Τρίπολη ψηλά!" (vd)

Στο «Καλημέρα Αρκαδία» και στην Έλλη Αρτοπούλου μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

Για το σύνθημα «Θέλουμε την Τρίπολη ψηλά», ο κ. Τζιούμης είπε ότι αυτό αξίζει ο Δήμος Τρίπολης. «Η περιοχή μας έχει πλούσια ιστορία και πολιτισμό, έχει εξαιρετικά προϊόντα. Η Τρίπολη μπορεί να γίνει πάλι διοικητικό και οικονομικό κέντρο, να μπει στον τουριστικό χάρτη, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και τα παιδιά μας να μείνουν εδώ και να προκόψουν

Όσον αφορά τα χωριά, τόνισε ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι θεωρούν ότι έχουν εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια κι αυτό πρέπει να αλλάξει άρδην. «Για εμάς είναι ο βασικότερος πυλώνας του Δήμου. Αν ερημώσουν τα χωριά, θα πτωχεύσει και ο Δήμος Τρίπολης. Μας κάνουν παράπονα για δρόμους, την αγροτική οδοποιία. Η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο. Στόχος μας είναι να κάνουμε διήμερα και τριήμερα γευσιγνωσίας, να έρθουν σεφ και να μαγειρέψουν με τοπικά προϊόντα, για να προσελκύεις επισκέπτες.»

Για την ελεγχόμενη στάθμευση, τόνισε ότι «υπάρχουν εικόνες που δεν θυμίζουν ευρωπαϊκή πόλη. Θα εφαρμόσουμε ελεγχόμενη στάθμευση με χαμηλό κόστος, με την προοπτική να βρούμε και χώρους στάθμευσης».

Για την ΚΕΔΗΤ, είπε ότι είναι μια ταλαιπωρημένη επιχείρηση, εκεί ταλανίζει την ΚΕΔΗΤ ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο που δεν έχει διευθυνθεί ακόμα και υπάρχουν ευθύνες από τη διοίκηση του Δήμου. Αυτοί που είναι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες του κ. Δημάρχου. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε εργαζομένους που είναι απλήρωτοι επί μήνες και σταθμούς χωρίς πετρέλαιο και φαγητό για τα παιδιά.

Εμείς θέση και δέσμευση δική μας είναι να τρέξουμε την άμεση διερεύνηση και ξεκαθάρισμα του σκανδάλου, ακολούθως να στηρίξουμε και με χρηματοδότηση να μπορέσει να γίνει βιώσιμη και λειτουργική η επιχείρηση για τους εργαζόμενους, αλλά και για το έργο που επιτελεί.»

Τέλος, επισήμανε ότι «εμείς είμαστε το καινούργιο, δεν έχω διοικήσει. Έχω ασκήσει διοίκηση μόνο δύο χρόνια, ως Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου, με αντιπρόεδρο τον αδερφό του κ. Σμυρνιώτη. Δεν ήμουν ποτέ Δήμαρχος, ούτε καν Αντιδήμαρχος. Πιστεύουμε ότι έχουμε την εμπειρία και τις ικανότητες και με μια ομάδα ανανεωμένη κατά 70%, να προσπαθήσουμε να φέρουμε το Δήμο και την Τρίπολη ψηλά».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...