Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται στην Τρίπολη ο Μητσοτάκης | Θα στείλει μήνυμα νίκης για τον Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Έρχεται στην Τρίπολη ο Μητσοτάκης | Θα στείλει μήνυμα νίκης για τον Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να έρθει στην Τρίπολη, προκειμένου ο ίδιος να στείλει μήνυμα στήριξης και νίκης υπέρ του Παναγιώτη Νίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Καλημέρα Αρκαδία", ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να είναι στην Τρίπολη την προσεχή Παρασκευή (31/5/2019), όπου θα κάνει μια περιοδεία στην πόλη και φυσικά θα στηρίξει ανοιχτά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ο κ. Νίκας είναι επιλογή της ΝΔ για την Περιφέρεια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταστήσει σαφές ότι το κόμμα της ΝΔ, ενωμένο και με όλες τις δυνάμεις του, θέλει τη νίκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, απέναντι στην υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη.

Για τη ΝΔ, είναι μια πολύ κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση αυτή και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης θα "κατέβει" στην Τρίπολη για να υποστηρίξει ο ίδιος την προσπάθεια νίκης στην Περιφέρεια.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ

Στο τέλος του 2018, ο κ. Μητσοτάκης είχε έρθει στην Τρίπολη και είχε μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο και είχε μιλήσει με πολύ θερμά λόγια για τον Παναγιώτη Νίκα, αναφέροντας τέσσερις λόγους που πρέπει να υπερψηφιστεί... "Ο πρώτος λόγος είναι ότι ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας άνθρωπος με ήθος και ακεραιότητα. Και αυτο για μένα είναι χαρακτηριστικό αδιαπραγμάτευτο όταν κάποιος ασκεί δημόσιο λειτούργημα και διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος αυτοδιοικητικός. Το έργο του στην Καλαμάτα μιλάει μόνο του. Η Καλαμάτα σήμερα -πρωτίστως λόγω της παρουσίας του Παναγιώτη Νίκα και της ομάδας του- είναι μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες πόλεις στην Ελλάδα. Ίσως η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη περιφερειακή πόλη στη χώρα. Αυτά τα οποία έκανε στην Καλαμάτα μπορεί να τα κάνει και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 Ο τρίτος λόγος είναι ότι έχει σχέδιο για την Πελοπόννησο. Έχει όραμα, έχει πάθος για την Περιφέρεια. Βλέπει τις προκλήσεις, βλέπει τις δυσκολίες, αλλά βλέπει και τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου. Ξέρει να τοποθετεί την Περιφέρεια στο επίκεντρο των εξελίξεων και θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί του, ελπίζω με τη στήριξή σας, ως ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας.

Υπάρχει και ένας τέταρτος λόγος, όμως, ο οποίος δεν αναφέρθηκε από τους προλαλήσαντες, τον θεωρώ όμως σημαντικό. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που στη ζωή δεν επιλέγουν τον σίγουρο, τον εύκολο δρόμο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που παίρνουν ρίσκα. Ο Παναγιώτης Νίκας θα επανεκλεγόταν μετα βεβαιότητος Δήμαρχος Καλαμάτας. Επέλεξε, όμως, να πάρει το ρίσκο να εκπροσωπήσει όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και είμαι σίγουρος ότι θα τον ανταμείψετε για αυτό εκλέγοντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές."

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

17 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 08:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήρθε ο πρώην πατώσαμε τώρα έρχεται ο νυν πιο κάτω δεν γίνετε κοιμάται η Συγγρού; καλά ξυπνητούρια αν ξυπνήσει.......μόνο που το τραίνο θα έχει φύγει, για πάντα ίσως......

  • Nick
    Nick Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 02:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους βλέπουν εκεί στα γραφεία των κομμάτων την πραγματική αξία και δεν υποστηρίζουν την διαφθορά, και τα σκάνδαλα για την Πελοπόννησο. Επιτέλους να αναπνεύσει τούτος ο τόπος με διαφάνεια και ανάπτυξη!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΝΤΆΞΕΙ....ΉΡΘΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    δηλαδή αυτή η φάτσα εμπνέει εμπιστοσύνη και προτείνει κιόλας ποιόν να ψηφίσουμε ; είμαστε ως λαός άξιος της μοίρας μας

  • Kat
    Kat Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Το δίλημμα της Κυριακής είναι διαπλοκή ή διαφάνεια; Και ο νοώ νοείτο....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΤΟΥΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ. κ.ΒΛΑΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  • dentrabaei
    dentrabaei Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε σεις στη ΝΔ έλεος, φέρατε 4 φορές το Μητσοτάκη, 2 τον Σαμαρά, 3 τον Άδωνη, 2 τον Βορίδη και όλα αυτά για να βγάλετε τον σώνει και καλά τον Νίκα Περιφερειάρχη. Αφού δεν τραβάει, δεν το βλέπετε; Το ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα, πρώτος ο Τατούλης

  • Πέτρος
    Πέτρος Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @dimgian - Η ΝΔ έφτασε στο 33% από 27%. Τι σχέση έχει αυτό με την αντί-σύριζα ψήφο; Προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι. Τώρα ασχοληθείτε να παρακαλάτε τους Συριζαίους να πάνε να σας ψηφίσουν...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν έρθει ο Μητσοτάκης και τελικά δεν την πάρει ο Νικας την περιφέρεια είναι πλέον πολιτική ήττα του ιδίου και όχι του Νίκα!

  • XRISTOS
    XRISTOS Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤE ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    και τον θεο να φερεις ο Τατουλης θα σε γλεντησει την Κυριακη

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 09:02 Σύνδεσμος σχολίου

    κ.κ. Κούλη "Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του. ..." πρόσεχε την πεπονόφλουδα που σου βάζουν οι υποτιθέμενοι συνοδοιπόροι σου.....

  • @@@@
    @@@@ Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 06:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην κυκλοφορήσει σε δημόσια θεα ο παλιό γρουσούζης μονο .

  • Nick
    Nick Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 01:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Τουλάχιστον στην ΝΔ άρχισαν να βλέπουν την πραγματική αξία και δεν στηρίζουν πια κάποια άτομα με πολύ βρώμικο βίο και πολιτεία, να τελειώνουμε με την υποβάθμιση της Πελοποννήσου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Σολο με παρεα....το αποτελεσμα ιδιο....

  • dimgian
    dimgian Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Στις ευρωεκλογές την νίκη έδωσε ο αντι-σύριζα ψήφος, μην καβαλάτε καλάμι γιατί για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου υπάρχει και ο αντι-Ν.Δ. ψήφος. Και μην ξεχνάτε: Ο Τατούλης είναι παλιά πολιτική καραβάνα που ποτέ δεν απαρνήθηκε τις αριστερές του ιδέες ποτέ δεν έκλεισε την πόρτα του σε κανένα και ποτέ δεν έπαψε να έχει άριστες σχέσεις με τους κεντρώους και αριστερούς. Γιαυτό μηδένα προ του τέλους κακάριζε.

  • Λολος
    Λολος Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Παλι δεκανικι θελει ο νικας στην αρκαδια. Σολο εμφανιση θα κανει καποτε;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...