Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλάζει τις ισορροπίες στην Αργολίδα η στήριξη Καμπόσου σε Νίκα | "Να τελειώσει την Κυριακή αυτό το καθεστώς στην Πελοπόννησο" (vd)

Αλλάζει τις ισορροπίες στην Αργολίδα η στήριξη Καμπόσου σε Νίκα | "Να τελειώσει την Κυριακή αυτό το καθεστώς στην Πελοπόννησο" (vd)

Καθοριστικό παράγοντα για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών στην περιφέρεια Πελοποννήσου αναμένεται να παίξει ο πανίσχυρος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος – με δημόσια τοποθέτησή του- προχώρησε σε κάλεσμα στήριξης του Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Καμπόσος προέρχεται από μία συντριπτική νίκη στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, όπου «καθάρισε» την επανεκλογή του στη θέση του Δημάρχου από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό κοντά στο 56%!

Στην ίδια περιοχή, όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές, στον πρώτο γύρο, ο Πέτρος Τατούλης πήρε 41% και ο Νίκας 29,3%.

Κατά συνέπεια, η στήριξη Καμπόσου σε Νίκα αλλάζει τις εκλογικές ισορροπίες στην Αργολίδα, σε μεγάλο βαθμό.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Καμπόσος προχώρησε σε δηλώσεις στο κανάλι Best της Μεσσηνίας όπου είπε ότι μίλησε με τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος του ζήτησε να στηρίξει τον Παναγιώτη Νίκα. «Δίνω μήνυμα όσοι στήριξαν εμένα να στηρίξουν δυνατά Παναγιώτη Νίκα. Να τελειώσει το διεφθαρμένο και ανιστόρητο καθεστώς και τα συνεταιράκια να καταλάβει ότι ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Ό,τι είχαμε πει νερό και αλάτι και καλώ όλους να στηρίξουν Νίκα.»

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μοιράζει συγχωροχάρτια σε πρώην ακραίες δηλώσεις η Νέα Δημοκρατία και κάποιοι τρέχουν όπως φαίνεται να αγοράσουν.

  • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Δίνουν εντολές σε ποιους; Στους υποτακτικούς τους; Στους σκλάβους; Θα μας υποδείξουν ποιον θα ψηφίσουμε; Τέλος στην τρομοκρατία της ΝΔ! Αλλά τι λέω, με τύπους σαν τον Σαμαρά, τον Άδωνη, τον Βορίδη και λοιπούς τέρμα δεξιούς συγγενείς, τι άλλο να περιμένει κανείς... Θα μας μαστιγώσουν αν δεν ψηφίσουμε Νίκα;

  • Κατερινα
    Κατερινα Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδωσε εντολή το κόμα? σοβαρά? το διεφθαρμένο και ανιστόρητο καθεστώς δεν τελειώνει άμα παίρνει τηλέφωνο ο Σαμαράς και λέει στο δήμαρχο τι να υποστηρίξει. Μάλλον το αντίθετο...

  • anonymous
    anonymous Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 08:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι εντολές από τη ΝΔ στους ψηφοφόρους; εντάξει στις Εθνικές εκλογές,αλλά και στις Περιφερειακές; βλέπω με την λάθος καθοδήγηση να τα χάνει όλα η ΝΔ........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κυριος Καμποσος ειναι γνωστο οτι δεν ετρεφε και ιδιαιτερη συμπαθεια προς τον κυριο τατουλη απο παντα. Μην μας το βγαζετε ως καθοριστικο γεγονος για την αλλαγη του αποτελεσματος,ουτε σαν καινουριο γεγονος!Ποιοι θα ερθουν να μας νουθετησουν οι απεσταλμενοι του κυριου Βλασση και του κυριου Σαμαρα;;;Τατουλης μονο!!!!Ο πολιτικος πολιτισμος φαινεται ποιος τον διαθετει...και οσο συνεχιζεται αυτη η εμμονικη πολιτικη εναντιον του Τατουλη τοσο θα χασει η νδ ψηφους απο την πελοποννησο στις εθνικες εκλογες...μην εξαγριωνετε τον κοσμο που ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΙΚΑ!!!

  • ενας  πασοκος ορθόδοξος
    ενας πασοκος ορθόδοξος Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ψηφιζουμε Νικα γιατι ο Τατούλης κούρασε και κουράζει δεν εχει τιποτα αλλο να δωσει να τελειώνουμε με τα νεα τζακια της τρίπολης και την οικογενειοκρατία. εδω και τωρα αλλαγή

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τη εγινε βρε ξεκολατε δεν εχουμε εθνικες εκλογε!!ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΤΑΤΟΥΛΗ.ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑ ΤΩΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΗΡΘΑΤΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΗΞΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.ΤΑΤΟΥΛΗ ΔΑΓΚΩΤΟ !!

  • dex
    dex Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Την πρώτη Κυριακή ψήφισα Τατούλη και τώρα είχα αποφασίσει να ψηφίσω Νίκα, αλλά ρωτώ θα μου πει ο κ.Καμπόσος τι να ψηφίσω; Έτσι που λειτουργεί το κόμμα πάλι Τατούλη θα ψηφίσω χωρίς ενοχές

  • Pant
    Pant Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι πολίτες θα σταθούν στο ύψος τους και θα παραμείνουν στον Τατούλη γιατί είναι ικανός κ άξιος! Δεν θα πάνε με τους ανίδεους τα σκεπτόμενα άτομα!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...