Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποτάμι | Φεύγει από Πρόεδρος ο Θεοδωράκης, δεν κατεβαίνει το κόμμα στις εθνικές εκλογές

Ποτάμι | Φεύγει από Πρόεδρος ο Θεοδωράκης, δεν κατεβαίνει το κόμμα στις εθνικές εκλογές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Ποτάμι καθώς ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί και έδειξε για διάδοχο του τον αντιπρόεδρο του κόμματος Γιώργο Μαυρωτά.

Παράλληλα δήλωσε ότι θα ακούσει όλα τα στελέχη του Ποταμιού από όλη τη χώρα, εισηγήθηκε το κόμμα να μην κατέβει στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και πρόσθεσε ότι δεν θα είναι σε κανένα ψηφοδέλτιο κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

Το Πολιτικό Συμβούλιο βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμα και για το αν θα κατέβει το κόμμα στις εκλογές.

Αργότερα, ο Γιώργος Μαυρωτάς γνωστοποίησε το βράδυ της Τρίτης ότι το Ποτάμι δεν θα κατέβει αυτόνομα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος του κόμματος επιβεβαίωσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης παραιτείται από την ηγεσία

Όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί την περίοδο των εκλογών, έτσι ώστε το Ποτάμι με βάση το καταστατικό του να οδηγηθεί σε συνέδριο το φθινόπωρο από όπου θα προκύψει νέα ηγεσία. Παράλληλα εμφανίστηκε βέβαιος ότι το Ποτάμι έχει πολιτικό ρόλο να διαδραματίσει την επόμενη ημέρα.

Φωτογραφία | eurokinissi

Πηγή | www.ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...