Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα για το 2ο γύρο των περιφερειακών εκλογών!

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα για το 2ο γύρο των περιφερειακών εκλογών!

Σε κλίμα σύμπνοιας έλαβε χώρα την Τρίτη απόγευμα η Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας Αρκαδίας. Ομόφωνη ήταν η απόφαση για ανοιχτή στήριξη από όλους στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα για το 2ο γύρο των Περιφερειακών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Καλημέρα Αρκαδία", όλοι συμφώνησαν στο ότι μικρή σημασία έχει τι ψήφισε κάποιος στον 1ο γύρο των Περιφερειακών εκλογών, καθώς τώρα θα δοθεί από όλους ο αγώνας του 2ου γύρου για την τελική επικράτηση του Παναγιώτη Νίκα.

«Παρών» στη συνάντηση ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρώην Δήμαρχος Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λεωνιδίου Βασίλης Σαλάκος, ο Πρόεδρος τους Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασίλης Ψυχογυιός, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολλά άλλα κομματικά στελέχη.

9 σχόλια

  • πολίτης
    πολίτης Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαι από Αρκαδία και ξέρω πόσα καλά έκανε ο Τατούλης , αλλά δυστυχώς μόνο γι αυτόν και την παρέα του!! Έχτιζε για χρόνια το προφίλ του σαν γιατρός , πριν ασχοληθεί με την πολιτική και επειδή είναι πολύ έξυπνος! Και επειδή οι επιλογές μου είναι Νίκας ή Τατούλης χωρίς να ξέρω πόσο ικανός είναι ο πρώτος ψηφίζω Νίκα με την ελπίδα ο επόμενος περιφερειάρχης να είναι τουλάχιστον ηθικός.
    Σημείωση : Πολλά παπαγαλάκια βγήκαν από τα κλουβιά και έχουν αρχίσει την προπαγάνδα.Δεν σας φτάνουν οι πληρωμένες σελίδες και τηλεόραση να εκφραστείτε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τατούλης εχει βοηθήσει πολυ κόσμο στην Αρκαδία και οχι μονο... ανάμεσα σε αυτούς ειναι και κάποιοι απο εσάς στις φωτο... αλλα μια ζωη θα παραμένετε πρόβατα !!! Αν θέλετε να δείτε τι θα γινει την Κυριακή σταματήστε να μυρηκαζετε ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρμαχη της μη κομματικοποίησης της αυτοδιοίκησης, την ίδια στιγμή προσπαθεί να βγάλει τον Νίκα για να κάνει ότι του λέει το κόμμα. Τα συμπεράσματα δικά σας!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 12:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού έχει πρόγραμμα ο Τατούλης γιατί δεν το εφάρμοσε 9 χρόνια τώρα;;; Τι περίμενε; Στην Αργολίδα πχ σε 9 χρόνια δεν έκανε τίποτα και συνεχίζει να υπόσχεται τα ίδια και τα ίδια! Άρα παραδέχεται μόνος του την απραξία του και την αδιαφορία για τον Αργολικό λαό! Τώρα για το αν ο Νίκας σπρώχνεται από την Νέα Δημοκρατία, αυτό είναι άλλο θέμα ... και είναι λυπηρό πως ενοχλούνται πιο πολύ από όλους οι "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ..... που ο θεος να τους κάνει Νεοδημοκράτες.

  • anima
    anima Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΥΘΕΤΗΣΕΙ
    ΣΑΝ ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΑ
    ΒΛΑΣΗ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΕ ΚΑΙ ΟΨΙΜΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΗΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ 1993 ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

  • Nick
    Nick Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός από την νέα Δημοκρατία ολόκληρη η κοινωνία θα σταθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα! Πρέπει να τελειώσουμε επιτέλους με την αδιαφάνεια και την υποβάθμιση της Πελοποννήσου! Θέλουμε επιτέλους διαφάνεια και προοπτική στην Πελοπόννησο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολη η νεα δημοκρατια εχει πεσει πανω στο νικα για να εκλεγει.το προγραμμα του δεν το εχουμε ακουσει....Προσεξτε λιγο γιατι την κυριακη το βραδυ θα παθετε μεγαλη πλακα.ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ!!Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι πολιτες αποφασιζουν δεν αποφασιζει η νεα δημοκρατια!!ΤΑΤΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΝΙΚΑΣ ΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...