Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι (ελάχιστες) αποδοκιμασίες υποστηρικτών του Τατούλη στον Μητσοτάκη (vd)

Τρίπολη | Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι (ελάχιστες) αποδοκιμασίες υποστηρικτών του Τατούλη στον Μητσοτάκη (vd)

Μία δυσάρεστη εικόνα που ουδεμία σχέση έχει με τον πολιτικό πολιτισμό -που πρέπει να τηρείται από όλες τις πλευρές, σε μία προεκλογική περίοδο- δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Τρίπολη.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από στελέχη της ΝΔ και υποψηφίους του Παναγιώτη Νίκα πέρασαν παραπλεύρως από το εκλογικό κέντρο του Πέτρου Τατούλη, όπου δέχθηκε κάποιες μεμονωμένες αποδοκιμασίες, με διάφορους χαρακτηρισμούς, όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο που ανάρτησε η ιστοσελίδα www.arcadia93.8.gr.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί υποστηρικτές του Περιφερειάρχη (προφανώς, γνωρίζοντας ότι εκείνη την ώρα θα επισκεπτόταν την πόλη ο Πρόεδρος της ΝΔ) και ελάχιστοι εξ αυτών φώναζαν "Τατούλης, Τατούλης". Χαλαρός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γύρισε χαμογελαστός προς το μέρος τους και είπε .... "Δεν πειράζει. Γεια σας, καλημέρα σας" και συνέχισε την πορεία του προς την πλατεία Πετρινού.

Τότε, κάποιοι μεμονωμένα άρχιζαν να φωνάζουν ενώ ακούστηκαν και διάφοροι χαρακτηρισμοί που δημιούργησαν μία αλγεινή εντύπωση.

Επιπλέον, κύκλοι της ΝΔ, βασιζόμενοι στο βίντεο του arcadia93.8, έλεγαν ότι αυτές οι εικόνες εκφράζουν το ύφος και την αυταρχικότητα που εκπέμπει η παράταξη του κ. Τατούλη, ενώ στέκονταν και στην παρουσία του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Παπασταματάκη ο οποίος στο βίντεο φαίνεται να αποκαλεί "ξεφτίλα" τον κ. Μητσοτάκη. Οι ίδιοι κύκλοι υπογράμμιζαν επίσης την παρουσία στο σημείο του αδερφού Περιφερειάρχη κ. Βασίλη Τατούλη, ο οποίος πάντως εμφανίζεται να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Από την άλλη πλευρά, η παράταξη του Πέτρου Τατούλη μίλησε για "στημένες προβοκάτσιες" (διαβάστε εδώ).

Δείτε το βίντεο.

1 σχόλιο

  • anonymous
    anonymous Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Στημένα επεισόδια το επίτευγμα της δεξιάς....... όλοι φταίνε εκτός από αυτούς!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...