Menu
RSS
Τετάρτη, 29/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Best tv: "«Χτυπά» την Περιφέρεια με νέο πρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ"

Best tv: "«Χτυπά» την Περιφέρεια με νέο πρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ"

Κόκκινο χτυπά ο… υδράργυρος στο πολιτικό θερμόμετρο της χώρας όσο πλησιάζουμε στο δρόμο προς τις εθνικές κυρίως εκλογές, για τη διεξαγωγή των οποίων όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς από τον Απρίλιο μπορεί να φθάσουν… καλοκαίρι.

Στο ίδιο πλάνο με μια σειρά από συμπεράσματα να αναμένονται σε πολιτικό επίπεδο, πλασάρονται ταυτόχρονα οι αυτοδιοικητικές εκλογές με τη μάχη στις Περιφέρειες να κυριαρχεί. Σε ό,τι αφορά στην Πελοπόννησο να είμαστε στο… ίδιο έργο θεατές και να έχουμε την επανάληψη του… διδύμου Νίκα – Τατούλη, παρά το γεγονός πως οι πολίτες ζητούν το καινούριο, όπως αποτυπώνεται η πρόθεση αυτή και σε δημοσκοπήσεις, αλλά και στην καθημερινότητα που καθιστά επιτακτική την αλλαγή.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως σχολίασε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο διευθυντής της Νίκος Μπελογιάννης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλει να διεκδικήσει δυναμικά και με αξιώσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ, με στήριξη σε ένα νέο πρόσωπο που θα προκαλέσει αίσθηση. «Είναι ένα ισχυρό πρόσωπο πιο κοντά στο κέντρο και δεν αποκλείεται αυτή η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να στηριχθεί και από το ΠΑΣΟΚ», σχολίασε ο Νίκος Μπελογιάννης.

Σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, αξίζει να τονισθεί πως λόγω του χαμού του Σαντοριναίου ο οποίος έδωσε μια γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε, αναβλήθηκε για το τέλος της εβδομάδας η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής προκειμένου να κλειδώσουν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών Μεσσηνίας. Σίγουρος υποψήφιος είναι ο βουλευτής του νομού και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αλέξης Χαρίτσης, καθώς και ο πρώην βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας.

Παράλληλα, πολύς λόγος έχει γίνει για τον Μανώλη Μάκαρη και τον Παναγιώτη Στέφανο, καθώς επίσης για τις: Γιούλα Ζαχαροπούλου, Χαρά Κιουρή και Μαρία Βεργινάδη, ενώ υπάρχουν κι άλλα ονόματα που συζητούνται, χωρίς ωστόσο τίποτε να αποκλείεται στην όλη αναζήτηση των προσώπων.

Στη ΝΔ το ψηφοδέλτιο “κλειδώνει” με δύο καινούριες υποψήφιες, νέες γυναίκες, τη Μαριλένα Γυφτέα και τη Δώρα Λοΐζου, ενώ ξανά υποψήφια με τους τέσσερις εν ενεργεία βουλευτές θα είναι και η Πιπίνα Κουμάντου.  «Πριν διεξαχθούν οι εκλογές, η πίεση στα κόμματα και όχι μόνο στα τρία μεγάλα, είναι έντονη, ακόμη και στο κόμμα του κ. Κασιδιάρη ο οποίος δήλωσε πως θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο κατά της απόφασης της Βουλής στη διάταξη που φωτογραφίζει τον ίδιο και τον σχηματισμό του. Τώρα τι θα κάνει, θα δούμε,  αφού η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα Funds, τουλάχιστον προβλημάτισε, καθώς δε θα αφήσει όχι μόνο σπίτι, ούτε κοτέτσι από τους πλειστηριασμούς», είπε με νόημα ο Νίκος Μπελογιάννης που αναφέρθηκε και στα του ΠΑΣΟΚ.

«Αποτελεί έκπληξη πως δε συμμετέχουν Πάζιος ή Κατσούλης στο ψηφοδέλτιο, οι οποίοι είναι ηχηρά ονόματα και εκφράζουν και τον αγροτικό κόσμο, τη στιγμή που δεν κατεβαίνει ούτε ο Παναγιώτης Αλευράς, με φαβορί όπως όλα δείχνουν τον Μενέλαο Γερονικολό. Θα γνωρίσουμε αύριο στο δελτίο και τον κ. Πώρο που έχει τη δική του καλλιτεχνική πορεία, γνωστή στην Ελλάδα και όχι μόνο και είναι σημαντικό που βλέπουμε το ενδιαφέρον νέων ανθρώπων», σχολίασε ο διευθυντής του Best που αναφέρθηκε λεπτομερώς και στην Αρκαδία, στην οποία το ψηφοδέλτιο του εν λόγω κόμματος δεν έχει ακόμη κλείσει. Ακούγεται πως μπορεί να είναι υποψήφιος ο κ. Γιαννακούρας. «Έγραψαν κάποιοι πως είχε πάρει 13 χιλ. σταυρούς και τον φοβάται ο Κωνσταντινόπουλος. Μην ξεχνάμε πως 13 χιλ. σταυρούς είχε πάρει και ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πήρε 3 χιλ. μετά. Δεν είναι το ίδιο. Αντίστοιχα είχε συμβεί και με τον κ. Μαντά. Είναι άλλη αναμέτρηση», σχολίασε ο Νίκος Μπελογιάννης που αναφέρθηκε και στα ονόματα που ακούγονται και σε ό,τι αφορά στη ΝΔ στην Αρκαδία. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως πολλά έχουν ακουστεί για τον Κώστα Βλάση και την Περιφέρεια, όμως ο ίδιος φέρεται να έχει μια πολύ μεγάλη δυναμική και να εκλέγεται πολύ ψηλά βουλευτής και να μην έχει καμία πρόθεση να διεκδικήσει κάτι τέτοιο.

Μένοντας στα της Αυτοδιοίκησης, αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε ο Νίκος Μπελογιάννης για την επιλογή του Παναγιώτη Γιαννόπουλου να κατέλθει με την παράταξη Τατούλη. «Η ανακοίνωση που έγινε τόσο νωρίς, είναι επικοινωνιακή. Θα έχει «ξεφουσκώσει» μέχρι τον Αύγουστο, ενώ μαθαίνω πως από το περιβάλλον του υπάρχουν αντιδράσεις για την επιλογή του, είπε ο Νίκος Μπελογιάννης που μίλησε για τους Δήμους της Μεσσηνίας. Σε ό,τι αφορά στην Καλαμάτα ο Θανάσης Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά με πολλούς πολίτες, ακόμη και πρώην υβριστές του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο διευθυντής του Best να αναγνωρίζουν την καθημερινή προσπάθεια και την προσωπική δουλειά που κάνει. «Στοίχημα για τον Βασιλόπουλο είναι να αποδείξει πως μπορεί να πάει την πόλη μπροστά», είπε ο Νίκος Μπελογιάννης τονίζοντας πως πολύ σύντομα, θα έχουμε ανακοίνωση κι άλλου συνδυασμού στην Καλαμάτα. «Φημολογείται πως θα κατέβει ο κ. Μπουζιάνης», ανέφερε και στάθηκε και στο ενδιαφέρον τελικά εκ νέου και την πρόθεση Καφαντάρη για τον Δήμο Πύλου – Νέστορος, τη στιγμή που πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες και στους υπόλοιπους Δήμους.

best-tv.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε να δούμε το νέο πρόσωπο που είναι πραγματικά ένας αξιόλογος συμπολίτης μας που στο παρελθόν έχει δείξει δείγματα γραφής από όπου υπηρέτησε το κοινωνικό σύνολο και από όποιες θέσεις πέρασε ! Και να σταματήσει επί τέλους η καραμέλα των λιγούρηδων πρώην που ξαφνικά αγαπήσανε τον προοδευτικό χώρο και γίνανε αντιδεξιοί !!!!!!!! Ποιοι θα μου πεις ασφαλώς οι πατεντάτοι δεξιοί. Σε αυτό το πρόσωπο να συμφωνήσουν όλες οι παρατάξεις και τα προοδευτικά κόμματα και να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για το στόχο της Περιφέρειας !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...