Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπελογιάννης στο Best: "ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιλέγουν τη ριζική ανανέωση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου" (vd)

Μπελογιάννης στο Best: "ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιλέγουν τη ριζική ανανέωση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου" (vd)

Η ώρα της ριζικής ανανέωσης σήμανε στην Περιφέρεια με τις εξελίξεις στη βάση του σχεδιασμού που υλοποιείται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να σηματοδοτούν τη νέα εποχή στην Πελοπόννησο.

Το πρώτο σημείο είναι ότι «ο Νίκας είναι εκτός». Υπό αυτή την προσέγγιση ο Διευθυντής της τηλεόρασης BEST Νίκος Μπελογιάννης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σχολίασε τα δεδομένα που ανακύπτουν και που φέρνουν «δυο ονόματα στον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα, αυτό του Κώστα Βλάση και εκείνο του Δημήτρη Πτωχού».
Και με αυτό το δεύτερο κρίσιμο σημείο φαίνεται πως «κάποιους τους έχει πιάσει πανικός καθώς δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη, ωστόσο είναι πλέον πασιφανές πως ο κ. Μητσοτάκης προχωρά τολμηρά μπροστά αψηφώντας καθετί» σημείωσε ο Διευθυντής του BEST προσθέτοντας πως «αναμένουμε την τελική απόφαση του κ. Μητσοτάκη για το ποιος θα είναι από τους δυο. Εάν μάλιστα ανακοινώσει τον κ. Πτωχό τότε θα μιλάμε για την επιλογή ενός νέου προσώπου εκτός πολιτικής, πολύ δυνατός επιχειρηματίας και τεχνοκράτης, που εκφράζει τη μεγάλη δυναμική που θέλει να δώσει ο Πρωθυπουργός για τη νέα εποχή στην Πελοπόννησο. Μια προοπτική για την οποία το μήνυμα είναι πως θα πρέπει να τρέξουν όλοι μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Μπελογιάννης σχολίασε ιδιαίτερα και τα όσα πλέον δρομολογούνται από το ΠΑΣΟΚ με ξεκάθαρo προσανατολισμό να κατέλθει με αυτοτελείς δικούς τους συνδυασμούς για να «εξαχθούν πολιτικά μηνύματα γιατί οι εκλογές αυτές έχουν πολιτικά μηνύματα».
Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη έχει «κλειδώσει» στο πρόσωπο για την Πελοπόννησο και πρόκειται «για έναν άνθρωπο της αγοράς, δυνατό επιχειρηματία που θα στείλει και αυτός το μήνυμα της ουσιαστικής ανανέωσης που εκπέμπει ο Νίκος Ανδρουλάκης» σημείωσε ο Διευθυντής του BEST υπογραμμίζοντας πως θα υπάρχει και ζήτημα «κομματικής πειθαρχίας» και πως και αυτή η υποψηφιότητα οδηγεί την μάχη της Πελοποννήσου σε μια νέα μέρα, «μακρυά από τις σκηνές που ζήλευε το… Χόλιγουντ στις συνεδριάσεις του ΠΕΣΥ»

https://best-tv.gr/

13 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    17:07 Φαντάζομαι να γνωρίζεις ότι ο "Μπελό" με αυτό και μόνο το σχολιάκι σου μπορεί να σου τραβήξει μια ξεγυρισμένη αγωγούλα ε; Εκτός κι αν νομίζεις ότι επειδή γράφεις ανώνυμα είσαι ασφαλής και μπορείς να γράφεις ό,τι γουστάρεις

  • ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ! ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ! ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΤΟ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΗΞΕΡΟΣ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπελό ότι και να λες ότι και να γράφεις πάντα στην απέξω θα είσαι.Σε μάθανε καλά.

  • Το κοκοράκι κικιρικικί
    Το κοκοράκι κικιρικικί Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    14:52 Εντάξει Λάκη Γαβαλά. Πιστεύω ότι θα λάβουν πολύ σοβαρά (πάρα πολύ όμως) τις εύστοχες επισημάνσεις σου και θα διορθωθούν, ανυπέρβλητη θεότητα της μοδός. Και πολυ είσαι; Ο ...νεαρός δεν έχει κάνει κάποιο ιδιαίτερο κούρεμα κοκοράκι, κοτούλα ή δεν ξέρω κι εγώ ποιό άλλο πουλερικό. Τα μαλλιά του προς τα πίσω έχει χτενίσει ο άνθρωπος. Φαλάκρα έχει δεξιά κι αριστερά δεν το βλέπεις; Τι κοκοράκια και μ*****ς τσαμπουνάς;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    13:46 Δεν θέλω να με ρωτήσουν γιατί και να με ρωτήσουν δεν θα καταλάβουν τι θα τους πω. Απλά ας σταματήσουν να προσβάλουν την αισθητική μας και μάλιστα λεκτικά. Σχολιάζουν σαν τα παπαγαλάκια, γεγονός που αποτυπώνεται στην αμφίεση. Αυτά προς το παρόν. Α και μία τελευταία συμβουλή το κούρεμα κοκοράκι πέστε στο νεαρό ότι είναι passe. Δημοσιογραφίσκοι, με τις αποκλειστικές πληροφορίες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    10:31 Μάλλον ξέχασαν να σε ρωτήσουν πώς θα ντυθούν. Δεν ντρέπονται οι αχρείοι. Φαντάζομαι ότι την άλλη φορά θα σε συμβουλευτούν, ω Θεέ της μόδας, να τους δώσεις τα φώτα σου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ποιοι είναι τούτοι εδώ που δήθεν δημοσιογραφούν;. Ρε μάστορα δεν πάει στενός κόμπος γραβάτας με μακρύ μυτερό γιακά. Ο άλλος φοράει μαρινιέρα με σακάκι. Αχ τι μας έχει βρει!

  • Ψηφοφόρος
    Ψηφοφόρος Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΙΤΩΣΕ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 09:25 Σύνδεσμος σχολίου

    σχολιάζει ο μεγάλος καναλάρχης... σταθείτε σούζα... έμαθε και τα του ΠΑΣΟΚ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την οποιαδήποτε επιλογή θα πρέπει να ερωτηθούν τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ. Καμία λευκή επιταγή πλέον σε κανέναν πολιτικό της φακής. Θελουμε το ΠΑΣΟΚ ισχυρό και αυτόνομο.

  • Σακίλ Μακισινγκ
    Σακίλ Μακισινγκ Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας κάτσει τώρα ο Μεξικανός να κάνει παρέα με τον Τζάγκερ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μ@@@@κες, π@λ@μηχανοι και συν αυτω, παροκουντες, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στις περιφεριακες, !!πανω που χαρηκαμε τον Μαη καιβτον Ιουνη, να κανουμε αμαν να πιασουμε το 8% με κανεναν που δεν τον ξερει ουτε η μανα του!! Τον εναν μπουντρουκα τον πληρωσαμε καλα.. τον καινουργιο θα τον λουστητε εσεις ολοι οι αρμοδιοι στο κομμα!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    πετυχημενος επιχειρηματιας ηταν και ο μουντρουκας και ειδαμε τα χαιρια μας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...