Αρκαδία | Την Σοφία Δημάκη ανακοίνωσε ο Τατούλης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
31.08.2023
Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην ΠΕ Αρκαδίας τη Σοφία Δημάκη. Η Σοφία ζει μόνιμα στην Τρίπολη και έχει καταγωγή από την Τεγέα Αρκαδίας. Είναι φαρμακοποιός, έχει σπουδάσει φαρμακευτική στην Πάτρα και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Γηριατρική από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας. Παράλληλα η Σοφία είναι και εκπαιδευτής ενηλίκων στο χώρο του φαρμακείου. Η Σοφία με τις γνώσεις και την εμπειρία της θα προσφέρει μία νέα οπτική στην παράταξή μας».
Σοφία Δημάκη: «Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Π.Ε Αρκαδίας με τη «Νέα Πελοπόννησο». Με τη συμμετοχή μου προσδοκώ να συμβάλλω στην αναβάθμιση του τομέα υγείας στην Αρκαδία. Προσδοκώ ένα καλύτερο μέλλον και καλύτερο περιβάλλον για τους νέους ανθρώπους της γενιάς μας. Πιστεύω ότι με τον Πέτρο Τατούλη μπορεί να γίνει πραγματικότητα γιατί έχει και τις γνώσεις και την απαραίτητη εμπειρία».
Σχετικά Άρθρα
- Κούλης για τα μετάλλια στο Παγκράτιο: "Σοφία, Αθανασία και Θεώνη, η καρδιά της Γορτυνίας χτυπά δυνατά, γεμάτη υπερηφάνεια και απεριόριστη χαρά!"
- Συνεργεία απολύμανσης για την ευλογιά αιγοπροβάτων σε Λιβαδάκι Γορτυνίας και Δάρα
- Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στην Μεγαλόπολη - Πλημμύρες σε υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων (vd)
- ΕΡΤ για πλημμύρες: "Έγκυος γυναίκα εγκλωβίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Μορέα" (vd)
- Οι φίλοι του Άρη υποκλίνονται στους φιλάθλους του Αστέρα | "Οπαδός σημαίνει να κάνεις αυθημερόν 1800 χιλιόμετρα οδικώς - Καλή επιστροφή στα παλικάρια από την Τρίπολη"





