Περιοδεία Πέτρου Τατούλη την Κυριακή 24/9 και τη Δευτέρα 25/9

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης θα παραστεί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στις επετειακές εκδηλώσεις για την Άλωση της Τριπολιτσάς την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 στην Τρίπολη.
Το απόγευμα της Κυριακής 24/09 θα περιοδεύσει στην Κορινθία και συγκεκριμένα:
17:30 Μάτι (Γκιόζα)
18:30 Γκούρα
19:00 Μεσινό
20:15 Αρχαία Φενεός (Καλύβια)
21:00 Κρυονέρι
Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 θα περιοδεύσει με τους συνεργάτες του στη Λακωνία, ξεκινώντας από τη Σπάρτη στις 10:00 το πρωί.
Ακολούθως θα βρεθούν:
14:00 Μαγούλα-Μυστράς
18:15 Στον Εσπερινό στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο
19:15 Σελλασία
20:30 Καστόρι
Ο κ. Τατούλης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα επισκεφτούν ακόμα την Κονιδίτσα, το Παρδάλι, την Πελλάνα και τα Περιβόλια.
Σχετικά Άρθρα
- Τζιούμης σε Κατσίρη - Σμυρνιώτη: "Σας προκαλώ: πάρτε τους φακέλους και πηγαίνετε να δείτε τι έχει γίνει στο κολυμβητήριο. Αν δεν το κάνετε, είστε κοινοί συκοφάντες"
- Κατσίρης: «Λεφτά υπάρχουν υπάρχουν και το δείχνει η Διαύγεια στη ΔΕΥΑΤ»
- Εγκρίθηκε η ενσωμάτωση του ειδικού τέλους στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ – Κατά από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης
- Κάστανα | Πώς «φουσκώνει» η τιμή τους από το χωράφι μέχρι το μανάβικο
- Εκρηκτική κόντρα Τζιούμη με Αγγελάκο | Αναφορές σε ψέματα, κωλοτούμπες και μηνύσεις - "Είσαι η ντροπή του δημοτικού συμβουλίου" είπε ο δήμαρχος