Κουτουμάνος: "Πτωχός και Τατούλης εμπαίζουν τους αγροτοκτηνοτρόφους"

Δήλωση Νίκου Κουτουμάνου
Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Πτωχός και Τατούλης εμπαίζουν τους αγροτοκτηνοτρόφους.
Μετά τα δύο δημοπρατήρια που εξήγγειλε και υλοποίησε!!! η περιφερειακή αρχή Τατούλη σε Τριφυλία και Δυτική Κορινθία, ήρθε η σειρά του κυρίου Πτωχού χθες από την Τρίπολη να εξαγγείλει και αυτός δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων. Δέκα χρόνια πίσω λες και δεν άλλαξε τίποτα.
Μετά τα κτηνοτροφικά πάρκα (κάτι σαν τα βιομηχανικά πάρκα!!!) που εξήγγειλε και υλοποίησε!!! η περιφερειακή αρχή Τατούλη, ήρθε και εξήγγειλε από την Κορινθία, ότι εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες αγροτοκτηνοτρόφοι της Πελοποννήσου, θα γίνουν εξαγωγείς εάν ψηφίσουν τη Νέα Πελοπόννησο του κυρίου Τατούλη.
Αναμένουμε ανάλογες εξαγγελίες του κυρίου Πτωχού.
Κανείς τους όμως δεν λέει κουβέντα για τις αιτίες και τους υπαίτιους της άσχημης κατάστασης που βιώνει η μικρομεσαία αγροτιά στην Πελοπόννησο. Κανείς τους δεν τοποθετείται στα αιτήματα της αγωνιζόμενης αγροτιάς για κατώτερες εγγυημένες τιμές στα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, για μείωση του κόστους παραγωγής, για αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να αποζημιώνονται στο 100% της ζημιάς από φυσικές καταστροφές.
Επειδή οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι της Πελοποννήσου δεν τρώνε σανό, τους καλούμε να γυρίσουν τις πλάτες στους εκλεκτούς των επιχειρηματικών ομίλων, να υπερψηφίσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.
Σχετικά Άρθρα
- Η ανδρική ομάδα του Κορακοβουνίου επιστρέφει στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο!
- Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στο ευρωπαϊκό eTwinning
- Απαντήσεις για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν εργαζομένους, ανέργους και συνταξιούχους στην Μεγαλόπολη (vd)
- Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Τα δάκρυά μου ήταν αληθινά - Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση της Δικαιοσύνης - Δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία ασυλία»
- Τροχαίο με τραυματία κοντά στα Τρίκορφα (εικόνες)