Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με το Προεδρείο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεγαλόπολης συναντήθηκε ο Βαλασόπουλος

Με το Προεδρείο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεγαλόπολης συναντήθηκε ο Βαλασόπουλος
Σε κλίμα "Μεγαλοπολιτικο", αλλά και με κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την ανάταξη της περιοχής ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Βαλασόπουλος συναντήθηκε με το Προεδρείο του Εμπορο-βιομηχανικου Συλλόγου Μεγαλόπολης "Ο Φιλοποιμην", για να συζητήσον για τον γνώριμο στον κ. Βαλασόπουλο χώρο της αγοράς και του εμπορίου ιδιαίτερα στην περιοχή της Μεγαλόπολης, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, συνέπεια της απολιγνιτοποιησης και όχι μόνο, τις χαμένες ευκαιρίες αλλά και αυτές που οφείλουμε να εκμεταλλευτουμε, ώστε να ανατρέψουμε την ερημοποίση της περιοχής!
Με την υπόσχεση ότι θα υπάρξει αμφίδρομη επικοινωνία και στοχευμενος σχεδιασμός για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, θα είμαστε πάντα δίπλα, αρωγοί, με τις ιδιες ανησυχίες και ΜΑΖΙ να δίνουμε λύσεις.
Στη συνάντησή μας, τον Εμπορικός Μεγαλόπολης εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Δημητρακοπουλος, ο γραμματέας κ. Νάσος Τσίρης, η ταμιας κα. Σταυρούλα Κυπριου και το μέλος κ. Σωτήρης Μπαλίκος, τους οποίους ευχαριστώ θερμά.
Ευχαριστώ πολύ επίσης το Urbana Gastroteka για την φιλοξενία, θέλοντας να συγχαρώ τους συντοπιτες μου που τόλμησαν και πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα μαγαζί κόσμημα για την περιοχή, υψηλών προδιαγραφών που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα της πρωτεύουσας και έχει αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...